Michael Hansen, indehaver af RealMæglerne, Boligbutikkerne i Vejle & Jelling.

Michael Hansen, indehaver af RealMæglerne, Boligbutikkerne i Vejle & Jelling.

Hussalg fire-doblet i januar og februar

Boligbutikkerne i Vejle og Jelling har voldsomt travlt

De to Boligbutikker i Vejle og Jelling har haft en forrygende start på 2013. I januar og februar har de solgt fire gange så mange ejendomme som i samme periode sidste år.
"Boligbyrden har været faldende igennem de senere år, så man får rigtig meget for pengene. Vi forventer derfor, at den øgede interesse forsætter," fortæller Michael B. Hansen, indehaver af RealMæglerne, Boligbutikkerne i Vejle & Jelling.
Den lokale ejendomsmægler mener, at den gode start på året hænger sammen med positive forventninger til markedet. Den seneste tendensundersøgelse fra Dansk Ejendomsmæglerforening viser, at der forventes små prisstigninger på ejerlejligheder i 2013, og at priserne på villaer forventes at være stabile. Samtidig er renterne fortsat på et meget lavt niveau.
Begge dele er godt nyt for boligmarkedet, fortæller indehaveren af Boligbutikkerne. Faktisk går det så godt for de to Boligbutikker i Vejle og Jelling, at de har svært ved at følge med efterspørgslen efter villaer og ejerlejligheder.
"Vi sælger flere ejendomme, end vi får til salg lige for tiden," siger Michael B. Hansen, indehaver af RealMæglerne, Boligbutikkerne i Vejle & Jelling.

null

Publiceret 01 March 2013 12:00