Landstræner Jan Pytlick tog i sit indlæg om arbejdet med landets bedste kvindelige håndboldspillere udgangspunkt i solsikken, der vender sig mod solen og henter mest mulig energi ud af strålerne. Samme energi forsøger han at få til at forplante sig til sine spillere. Foto: Henning Hansen

Landstræner Jan Pytlick tog i sit indlæg om arbejdet med landets bedste kvindelige håndboldspillere udgangspunkt i solsikken, der vender sig mod solen og henter mest mulig energi ud af strålerne. Samme energi forsøger han at få til at forplante sig til sine spillere. Foto: Henning Hansen

Jan Pytlick gav energi til nyt center i Skads-Andrup

Træneren for kvindelandsholdet i håndbold, Jan Pytlick, var trækplastret, da planerne om det nye Skads Andrup Kultur- og Fritidscenter for første gang blev præsenteret for en større forsamling i lokalområdet

Over 150 lokale beboere deltog i arrangementet, hvor det nye center for folk i alle aldre blev præsenteret af arkitekt MAA Jørgen Knippel og en lokal styregruppe. Det 3.000 m2 store nybyggeri til 24 mio. kr. bliver integreret med den bestående boldspilhal ved Skads Skole og vil blive et samlingssted for skole, fritidsaktiviteter og kulturelle begivenheder.
"Aftenen forløb fint, der blev stillet mange gode spørgsmål af engagerede tilhængere, og jeg tror, folk fik masser af indtryk med hjem. Nu skal vi have ringene til at brede sig i vandet, så vi får budskabet om det spændende projekt ud til endnu flere. Mit håb er, at vi nu har fået 156 gode ambassadører, som vil fortælle naboer og venner om, hvad der venter dem i deres lokalområde," siger formanden for Støtteforeningen for Skads Andrup Kultur- og Fritidscenter, Søren Blicher.
Landstræner Jan Pytlick tog i sit indlæg om arbejdet med landets bedste kvindelige håndboldspillere udgangspunkt i solsikken, der vender sig mod solen og henter mest mulig energi ud af strålerne. Samme energi forsøger han at få til at forplante sig til sine spillere.
Det nye center er døbt ENERGIEN, et sted, der skal emme af energi på alle niveauer, både i de inspirerende nye indendørs rammer og i den grønne natur, der omgiver stedet.

Publiceret 01 March 2013 08:45