Lige nu står bygningerne på H. C. Ørstedsvej tomme - men allerede i weekenden byder Richardt Johansen købe- og sælgerlystne koldingensere indenfor

Lige nu står bygningerne på H. C. Ørstedsvej tomme - men allerede i weekenden byder Richardt Johansen købe- og sælgerlystne koldingensere indenfor

Kolding Antik og Kræmmermarked genopstår

Det populære marked vil, sammen med Kolding Køb og Salg, fremover være at finde hver weekend på H C Ørstedsvej

Af
Anne Lind

Anne Andersen

En god handel Egentlig startede det som en lille gruppe på facebook. Men efter to år har Kolding Køb og Salg 9960 medlemmer og har med succes afholdt seks loppemarkeder. Men nu skal der for alvor gang i krejleriet, og derfor har initiativtager Richardt Johansen taget fat i ejeren af det tidligere Kolding Antik og Kræmmermarked.
"Det er meningen, at vi skal have et loppe- og kræmmermarked fast her i lokalerne. Vi har allerede forsøgt det over en enkelt weekend, og det gik over al forventning med 72 stande", fortæller Richardt Johansen og fortsætter.
Næste marked er den 2.-3. marts og der er stadig plads hvis man har guld i gemmmerne, som man gerne vil af med.
"Man kan købe en stand for 300 kroner, og så kan man stå her hele weekenden. Det er mest mindre ting de sælgende har med, såsom tøj, legetøj og brugsgenstande. Vi har ikke plads til møbler og sådan noget", forklarer Richardt Johansen som bruger rigtig mange timer både på facebooksiden og på at arrangere markederne.
"Jeg har aldrig selv haft en stand, men jeg synes, at det er sjovt at være med til at arrangere. Det er virkelig oppe i tiden at handle med brugte ting, og det er både helt unge og også ældre der kommer her og sælger", konstaterer Richardt Johansen.
Pengene fra salget af stande går til at betale huslejen i de lejede bygninger på H. C. Ørstedsvej. På sigt håber Richardt Johansen dog på et overskud, der så skal gives videre til et godt formål.

Publiceret 01 March 2013 08:00