"Kvartfinaleserien mod SønderjyskE er den fedeste udfordring, vi kunne få i Esbjerg. Jeg forventer fantastisk intensive, fysisk betonede kampe med et meget hurtigt spil. De to hold vil kunne byde på noget af det bedste spil, der er set i dansk ishockey i denne sæson," siger Olaf Eller.

Midnatsdrama i vente i det første kvartfinalebrag

Optakt til aftenens første kavrtfinaleopgør.

AL-Bank Ligaen – 1. kvartfinale: SønderjyskE - EfB Ishockey fredag den 1. marts kl. 21.00 i SE Arena: 

Kampen: To lokale ishockeymandskaber i topform tørner sammen i en ønskekvartfinaleserie, hvor EfB Ishockey for første gang i mange år kan se tilbage på et grundspil med flest indbyrdes sejre over SønderjyskE, tre mod to. SønderjyskE har dog fordel af at have langt mere slutspilserfaring, og holdet synes at have overvundet en downperiode. Over for sig har hjemmeholdet en modstander med en støt stigende formkurve frem mod slutspillet og en førstekæde, der er svær at sætte ud af spillet. Hvem kan fortsætte målstimen: Asselin og Lykkeskov eller Nikiforuk og Mosienko, og hvor mange mål kan de øvrige kæder levere?
Cheftræner Olaf Eller: Kvartfinaleserien mod SønderjyskE er den fedeste udfordring, vi kunne få i Esbjerg. Jeg forventer fantastisk intensive, fysisk betonede kampe med et meget hurtigt spil. De to hold vil kunne byde på noget af det bedste spil, der er set i dansk ishockey i denne sæson. Begge hold har store matchvindertyper, men jeg tror også, at bredden i høj grad bliver afgørende. Desuden vil sult, motivation og kølighed, når det hele spidser til, få stor indflydelse. Der skal overordentlig meget til at slå et hold ud, som har været i semifinalerne mange år i træk, og der skal tæt på et mirakel til, for at SønderjyskE ikke kommer det igen. Men miraklernes tid er ikke forbi.
Truppen: Uændret i forhold til kampen Blue Fox Herning.
Målmænd: Daniel Sperrle og Dennis Jensen

Backs:Jannik L. Christensen, Emil Kristensen, Daniel Villadsen, Louis Liotti, Thomas Svärdström, Nicklas  Hansen og Anders Krogsgaard.
Forwards:Dennis McCauley, Tyler Mosienko, Alex Nikiforuk, Dirk Southern, Kasper Gommesen, Henric  Höglund, Søren Christiansen, Lasse Holgaard, Sune Hjulmand, Lasse Bang, Michael Binderup og Morten Dalgaard.

Publiceret 01 March 2013 07:15