Blandt deltagerne er flere familier, blandt dem familien Melsen fra Esbjerg. Holdet består af far Michael, 50 år, Helena på snart 17 år samt tvillingbrødrene Christian og Jacob på 18 år.

Blandt deltagerne er flere familier, blandt dem familien Melsen fra Esbjerg. Holdet består af far Michael, 50 år, Helena på snart 17 år samt tvillingbrødrene Christian og Jacob på 18 år.

Over 80 hold til stjernebesat spinningfest

Forårets store spinningbegivenhed i Esbjerg nærmer sig, og over 80 hold har meldt sig til 12 timers spinning i Blue Water Dokken lørdag den 9. marts. Arrangørerne forventer, at over 800 vil deltage aktivt i arrangementet, og dermed er Børnecancerfonden på

"Vi har fået tilmeldinger fra virksomheder, fitnesscentre, familier, venner og andre grupper, der har lyst til at få en fysisk udfordring og en social oplevelse. Med foreløbig 81 tilmeldte hold er der udsigt til en spinningfest med masser af stjernedrys og sanseindtryk ud over de sportslige udfoldelser," lyder det fra Anders Vesterbæk, aktivitetsmedarbejder ved Sport & Event Park Esbjerg (SEPE).
SEPE Bike Challenge 2013 forener 12 timers hold-maraton-cykling med foredrag af Rasmus Henning, Mogens Jensen, Camilla Pedersen og Anders Tesgaard, nonstop DJ-musik, lysshow, afslapning med film og Playstation3, overraskelser undervejs samt boder med udstyr og fagsnak på højt niveau.

Familien Melsen er med

Blandt deltagerne er flere familier, blandt dem familien Melsen fra Esbjerg. Holdet består af far Michael, 50 år, Helena på snart 17 år samt tvillingbrødrene Christian og Jacob på 18 år. Især for Michael og Helena er spinning blevet en vigtig del af fritiden, idet de spinner fem-seks gange om ugen i Fitness.dk. Begge når også at køre for et par firmahold under arrangementet.
"Jeg er gået over til at dyrke løb om sommeren og spinning om vinteren. De andre i familien dyrker spinning året rundt og deltager gennem Fitness.dk også i landevejscykling. Vi deltager i Bike Challenge mest for det sociale omkring arrangementet. Det er de kendte instruktører fra Fitness.dk, der er med, og det giver noget ekstra, " siger Jacob Melsen.
Billetsalget til SEPE Bike Challenge 2013 foregår på www.bikechallenge.dk, hvor du kan se hele programmet og få masser af informationer om arrangementet. 500 kr. af billetprisen på 1.500 kr. – der dækker en cykel og fem deltagere – går ubeskåret til Børnecancerfonden, og det vækker glæde hos direktør Marianne Benzon Nielsen.
"Jeg er meget glad for, at SEPE Bike Challenge igennem et samarbejde med Team Rynkeby medtænker Børnecancerfonden ved billetsalget til arrangementet og hermed er med til at synliggøre og samle penge ind til fonden. Vi har brug for al den støtte, vi kan få, hvis vi skal hjælpe børn med kræft og deres familier. En stor tak til alle, der har bidraget til arrangementet," siger Marianne Benzon Nielsen

Publiceret 01 March 2013 10:45