(Pressefoto).

(Pressefoto).

Retromøbler har vokseværk

Møbelklassikeren til haven, Marguerit, har fået et nyt medlem i familien. Med respekt for det originale design har Mandalay udviklet et bådformet foldebord til den lille terrasse eller altanen, hvor bordpladens Marguerit-blomst i massiv Burmateak stråler forårssolen i møde.
Det danske havemøbelfirma Mandalay lancerer endnu et produkt i den populære Marguerit-serie, som danskerne har taget til sig i stor stil. Det er et bådformet foldebord med bordplade i massiv Burmateak, formet som en Marguerit-blomst og stel i aluminum.
Til bordet hører Marguerit-stolen, som er et redesign af møbelklassikeren af samme navn fra 50’erne. Mandalay har opgraderet stolen, så komforten er i top. Fra at være en stol til kaffebordet, er den blevet tilpasset nutidens spisebord.
De tunge, malede jernstel fra 50’ernes Marguerit møbler er blevet erstattet af stel i rustfrit, pulverlakeret aluminium. Det betyder, at stolen er blevet mere praktisk - den let at flytte rundt med, og den ruster ikke.
Det nye havebord passer også sammen med et rektangulært bord i samme serie. De to borde kan placeres i forlængelse af hinanden, så der bliver plads til det helt store sommerbord, når der er fest.
Bordet måler 83x83 cm.

Publiceret 01 March 2013 08:00