Holdet CrossGym Bjæverskov 1 er ugens vinder af spurtkonkurrencen i Køge på Vægten. De har vundet tre gange personlig træning for holdet hos Køge Kost Koncept.

Holdet CrossGym Bjæverskov 1 er ugens vinder af spurtkonkurrencen i Køge på Vægten. De har vundet tre gange personlig træning for holdet hos Køge Kost Koncept.

Stærke CrossGym-"tabere" i Bjæverskov

Tre hold fra IF Frems CrossGym-hold i Bjæverskov er med helt fremme i Køge på Vægten takket være fælles fokus på sund kost og hård træning.

Af
Martin Rasmussen

VÆGT: Ugens vinder af spurtkonkurrencen i Køge på Vægten blev CrossGym Bjæverskov 1, og det er næppe helt tilfældigt, for de i alt tre hold fra IF Frems CrossGym-hold har været med helt fremme i konkurrencen lige siden begyndelsen. CrossGym hold 2 fører således konkurrencen, og alle tre hold ligger aktuelt i top 20 i konkurrencen.
- De giver den virkelig gas. De kæmper, sveder og et meget motiverede, siger Susanne Jørgensen fra Firmaidræt Køge.
CrossGym blev oprettet som hold under IF Frem Bjæverskovs gymnastikafdeling i sommer, og siden er antallet af deltagere vokset fra otte til de over 30 deltagere, som i dag mødes tre gange om ugen til hård, effektiv træning i Skovboskolens gymnastiksal eller uden for, hvis vejret er til det.
15 af deltagerne har også meldt sig til Køge på Vægten, deriblandt også holdets instruktør, Charlotte Munch, der er stolt af resultaterne indtil videre.
- Vi var spændt på at se, hvor meget vi ville tabe os, og det går jo godt, smiler hun.
Udover træningen inspirerer deltagerne også hinanden til sunde kostvaner. Blandt andet bliver der talt sammen på kryds og tværs om gode opskrifter, og der bliver udvekslet inspiration på den fælles Facebookside, som holdet har oprettet.
Holdene fra CrossGym Bjæverskov kunne være et godt bud på et samlet vinderhold i Køge på Vægten, men der er dog mange om buddet i den tætte konkurrence. Under alle omstændigheder bliver afslutningsarrangementet i Køge Hallerne ikke et slutfløjt for de aktive CrossGym-deltageres sunde livsstil.
- Vi fortsætter selvfølgelig fremover, siger Charlotte Munch med et smil.

Publiceret 01 March 2013 13:30