Bibliotekerne fejrer, at de nu er åbne for selvbetjening fra morgen til aften. Det markeres blandt andet med underholdning på biblioteket i Vejen.

Bibliotekerne fejrer, at de nu er åbne for selvbetjening fra morgen til aften. Det markeres blandt andet med underholdning på biblioteket i Vejen.

Bibliotekerne fejrer selvbetjening

På fredag markerer bibliotekerne i Vejen, Rødding og Brørup, at der nu er mulighed for selvbetjening fra morgen til aften

Af
Dorthe Andresen

Bibliotekerne i Vejen, Rødding og Brørup har overvundet startvanskeligheder og de værste børnesygdomme, og er nu åbne for selvbetjening fra tidlig morgen til sen aften på alle ugens dage - dog undtaget enkelte helligdage.
Og på Fredag den 22. marts klokken 9 åbner formand for Udvalget for Sundhed, Kultur og Fritid, Jørgen Thøgersen, "det åbne bibliotek" i Vejen, og biblioteket byder på lidt underholdning og lidt godt til ganen.
Jørgen Thøgersen åbner også "det åbne bibliotek" i Brørup samme dag klokken 16, og biblioteket i Rødding fejrer åbningen fra klokken 13 til 15. Også bibliotekerne i Brørup og Rødding serverer lidt mundgodt til alle, der møder frem.
Alle er velkomne. Biblitekerne viser gerne, hvordan man kan bruge sit bibliotek – også når personalet ikke er der.
I Vejen og Brørup er der adgang fra klokken 7–22 alle ugens dage - undtaget nogle få helligdage.
I Holsted og Rødding er der adgang, når idrætscentrene har åbent. Det eneste, der kræves for at få adgang til de enkelte biblioteker, er at man er registreret som bruger, og at man har fået en PIN-kode. Herefter har man via sit sundhedskort nøgle til de fire biblioteker i Vejen Kommune.
Det er kun i Vejen, Rødding og Brørup, at selvbetjeningen fejres på fredag. Holsted markerer åbningen senere.

Publiceret 18 March 2013 10:45