Varde AKs hold der deltager i fredagens stævne med Æresmedlem Marius Høj på fløjen

Varde AKs hold der deltager i fredagens stævne med Æresmedlem Marius Høj på fløjen

Boksestævne i Lerpøthallen

På fredag den 22. marts afvikler Varde Atletklub sæsonens anden boksestævne i Lerpøthallen

Klubben stiller selv med syv boksere, hvor de to JM og DM deltagere Joachim Tousig og Jasar Beganovic bokser hovedkampe, og de får begge hænderne fulde.
Det har været svært at finde modstandere til de to Varde boksere, da de fleste siger nej tak, her to uger før kampene om de danske mesterskaber begynder, så det har været nødvendigt at hente to nykårede jyske mestre til de to Varde boksere.
VAKs mest rutinerede bokser Joakim Tousig, der har bokset 65 kampe, skal således møde den jyske mester Sakariye Mohammed fra Struer, og der er ingen tvivl om, at Joakim får nok at se til. Sakariya er en hårdfør og aggressiv bokser, der ikke går af vejen for en god fight, så mon ikke den kamp kan få publikum op af stolene.
I den anden hovedkamp bliver det et revanche opgør fra JM, hvor Jasar Beganovic i U19 finalen i weltervægt tabte knebent til Carlos Rasmussen fra Horsens. Det tredje gang de to boksere således skal mødes, og foreløbig står der 1-1, idet Jasar besejrede Carlos ved et stævne i Horsens, men altså tabte knebent til JM, så det bliver helt sikkert et tæt opgør, og går alt vel mødes de to boksere igen når der bokses finaler om de danske mesterskaber i Grindsted den 13. og 14. april.
Stævnet i Lerpøthallen begynder kl. 19.30.

Publiceret 18 March 2013 08:00