Sidste års DesignSommerCamp var en stor succes - arrangørerne håber på lige så mange deltagere i år.

Sidste års DesignSommerCamp var en stor succes - arrangørerne håber på lige så mange deltagere i år.

DesignSommerCamp

Sidste års succesfulde DesignSommerCamp bliver i år holdt i nye rammer. I uge 27 lægger kulturkomplekset Nicolai lokaler til 60 børn og unge fra nær og fjern, der får mulighed for at blive lidt klogere på design.

Inspiration Der står design på skemaet hele ugen, når DesignSommerCamp 2013 i uge 27 kommer til Nicolai. 60 børn og unge inviteres til at skitsere, teste materialer, bygge modeller og arbejde med designmetoder. Der åbnes for tilmelding fredag d. 15. marts.
Ugen kommer til at bestå af 30 timers undervisning, og arrangørerne håber også på at kunne komme med gode tilbud om oplæg og aktiviteter efter ?skoletid?. Som sidste år er underviserne professionelle designere, og assistenterne findes blandt designstuderende.

Opfølgning på succes

Sidste års camp var en overvældende succes med 79 deltagere, og flere af sidste års deltagere har allerede meldt ud, at de gerne deltager i endnu en camp. Liv Grud Vestbjerg, Kolding Billedskole, fortæller desuden om sidste års succes.
?Vi var glade for at se, at nyheden om DesignSommerCamp sidste år havde spredt sig ud over hele landet. Deltagerne kom strømmende ind fra Trekantområdet, men også fra København, Odense, Aalborg og Taiwan.?
Temaet for DesignSommerCamp 2012 var Spil. Til årets camp er de tidligere deltagere blevet spurgt, hvad de kunne tænke sig at arbejde med, og de indkomne forslag dækker bl.a. animation, logoidentitet, design af sportstøj, tegneserier og design af fremtidens by. Det endelige tema bliver fastlagt senere på foråret.

Inspirerende rammer

Nicolai er lig med inspirerende omgivelser og et spændende miks af design, kultur og erhvervsliv. DesignSommerCamp er blevet budt velkommen med åbne arme, og koordinator fra Nicolai, Kristian Lykkebo, siger om valget.
?Vi er meget glade for, at DesignSommerCamp er ?kommet hjem?. For os er det helt naturligt, at Nicolai danner ramme om projektet. Dels har vi de nødvendige faciliteter, og dels er campen nært beslægtet med den måde, der arbejdes i husene i Nicolai.?
Campens arrangører glæder sig meget til at indtage Nicolai med 60 videbegærlige børn og unge i en hel uge.
For yderligere information kan Tina Nikolajsen kontaktes på tn@houseofdesign.biz eller 2159 0221. DesignSommerCamp 2013 bliver afholdt 1.-5. juli kl. 9-15.

Publiceret 18 March 2013 10:00