Forstander Henrik Hartvig (tv) sammen med Karsten Dressø fra Østifternes samt elever fra Adventure Efterskolen.

Forstander Henrik Hartvig (tv) sammen med Karsten Dressø fra Østifternes samt elever fra Adventure Efterskolen.

Donation til Adventure Efterskolen

Af
Af Svend Mikael Larsen

?Vi har ansøgt Østifterne om 25.000 kroner til sikkerhedsudstyr til vores outdoor linje, og det er med stor glæde, at jeg på skolens vegne kan meddele, at Østifterne har i mødekommet vores ansøgning,? siger en glad forstander, Henrik Hartvig.
?Vi støtter med omtanke,? lyder det fra Østifternes repræsentant Karsten B. Dressø. ?Og formålet her er noget af det, der giver rigtig god mening, nemlig at være med til at sikre de unge mennesker når de tager på eventyr på vandet eller på klatreture. Især i lyset af katastrofen på Præstø Fjord, hvor efterskoleelever kom slemt til skade, og en lærer omkom, er det dejligt for os at kunne være med til at gøre en indsats?.
?Adventure Efterskolens meget fysisk aktive profilfag kræver stor sikkerhed. Sikkerheden er i højsædet hos alle vore instruktører og lærere, ligesom vi hele tiden er opmærksomme på, at opgradere vores sikkerhedsudstyr. Det er dog en bekostelig affære. Derfor er vi rigtig glade for pengene fra Østifterne, der vil blive brugt specielt til at opgradere og udskifte sikkerhedsudstyr i til vores kajakker og til klatreudstyr,? fortæller forstander Henrik Hartvig.
Adventure Efterskolen har i øvrigt åbenhus-arrangement onsdag den 20. marts fra kl. 19-21, for alle der overvejer et efterskoleophold.

Publiceret 18 March 2013 13:00