Det her behøver de esbjergensiske fans ikke gøre i aften, men til gengæld må klampen gerne blive et sandt festfyrværkeri.

Det her behøver de esbjergensiske fans ikke gøre i aften, men til gengæld må klampen gerne blive et sandt festfyrværkeri.

EfB forberedt på alt i vinterbraget i Haderslev

Optakt til aftens drama i Sønderjylland.

Esbjerg fB bør ikke mangle motivation forud for sæsonens tredje superligaopgør mod SønderjyskE på et formentlig vinterpræget fodboldstadion i Haderslev.
SønderjyskE vandt de to foregående kampe på Blue Water Arena i Esbjerg med 2-1 efter kampforløb, hvor EfB kunne påberåbe sig at have fortjent mere.
"Det er rigtigt, at vi ser tilbage på to kampe mod SønderjyskE, som vi føler, vi kunne have fået point i, men hvor vi alligevel kom til at stå tomhændede tilbage. Vi er af flere årsager bedre rustet til kampen mandag aften. Vi havde et fint efterår, især efter den sidste af kampene mod SønderjyskE, vi er kommet godt i gang i Superligaen og DBU Pokalen i dette forår, og vi har fået tilført et par spillere, der flytter noget spillemæssigt," siger EfB-cheftræner Jess Thorup.
EfB fik en barsk start på livet i Superligaen og opnåede blot ni point i de 11 kampe i første turneringsrunde. I anden turneringsrunde, der blev afsluttet med det uafgjorte resultat mod AaB i Aalborg, blev pointhøsten på 14 point i 11 kampe, altså fem point flere end i de første 11 kampe.
"Jeg vil nødigt lægge mig fast på, hvor mange point vi skal have i de sidste 11 kampe, men jeg håber, at vi kan fortsætte den opadgående formkurve, som pointene antyder, og som vores gode start på foråret underbygger. Vi må ikke gå for meget op i, hvem vi skal møde, og heldigvis har vi i de seneste kampe vist, at vi kan tage point mod top seks-holdene. Når det er sagt, er vi helt bevidste om, at nogle kampe er vigtigere end andre, og at kampen mod SønderjyskE er en af sekspointskampene," siger Jess Thorup.
EfB forbereder sig på alle tænkelige vejrforhold i Haderslev og har flere taktiske handlemuligheder i forhold til, hvordan kampen udvikler sig. Under alle omstændigheder bliver den mentale tilgang til kampen vigtig.
Arnór Smárason er tilbage i en 21-mandstrup, der rummer et par tvivlspørgsmål, idet et par spillere testes for skader på kampdagen, inden truppen reduceres til 18 mand.
EfB's trup til kampen i Superligaen mod SønderjyskE mandag den 18. marts kl. 19.00 på Haderslev Fodboldstadion:
 1. Lukas Hradecky
30. Mathias Rosenørn
 
 2. Kian Hansen
 3. Peter Ankersen
 4. Davidson Drobo-Ampem
 5. Martin Bergvold
 6. Magnus Lekven
 7. Steffen Ernemann
 8. Kenneth Fabricius
 9. Arnór Smárason
10. Emil Lyng
11. Mikkel Agger
12. Sebastian Andersen
15. Youssef Toutouh
19. Jakob Ankersen
20. Hans Henrik Andreasen
21. Jerry Lucena
22. Jesper Lange
23. Jonas Knudsen
24. Nicolai Høgh
32. Martin Braithwaite 

Publiceret 18 March 2013 07:15