Instruktører og hovedsponsor er klar til søndagens bikemaraton.

Instruktører og hovedsponsor er klar til søndagens bikemaraton.

Sved på panden og ondt i numsen

Der er garanti for masser af sjov motion når Santé Sol & Motion arrangerer bikemaraton

Af
Peter Rasmussen

Tre timer i sadlen med ondt i numsen og sveden drivende ned af kroppen. Det lyder måske som et rædselsscenario, men ikke hvis man holder af at motionscykle. Og det er derc manbge, der gør.
"Faktisk er det vel egentlig ret utroligt, at bodybike er lige så populært i dag, som da det blev lanceret for 15 år siden. Men det er en motionsform, der rummer mange gode kvaliteter. Man kan dyrke den sammen - Selv om man er på forskelligt niveau, den er effektiv og den kan udføres på mange forskellige måder," fortæller Ole Christiansen, der driver Santé Sol & Motion i Vojens. Her har man ikke nogen problemer med at fylde alle de 'bike-hold', der udbydes.
Med jævne mellemrum afholder motionscenteret 'bike-maraton', hvor der cykles i tre timer med skiftende instruktører. Det er et meget populært tilbud, som både tiltrækker centerets egne medlemmer og deltagere udefra. Næste bikemaraton finder sted på søndag den 24. Marts fra klokken 9.00.
"Det er både en dag, hvor motionisterne kan teste sig selv af på en lidt længere distance, og en dag hvor man hygger sig sammen. Der er tid, både før og efter aktiviteten, hvor der er plads til en snak. Og vi hygger om deltagerne med vådt og tørt," fortæller Ole Christiansen. Han oplyser, at skulle man have lyst til at deltage er der endnu et par ledige pladser, hvis man er hurtig.
"Vi har fire veloplagte instruktører, der vil styre begivenheden på skift. Og så har vi en frisk aerobicinstruktør til at tage sig af opvarmningen. Som altid er der en T-shirt og lidt gaver til alle der deltager," fortæller Ole Christiansen videre.

Vi støtter gerne

For femte gang er Bilhuset Vojens ved Arne Fjord Frandsen hovedsponsor for arrangementet, og det er en opgave man gerne tager på sig.
"Vi støtter generelt op om den lokale sport, og vi vil gerne støtte noget som er sundt. Oven i købet er vi selv meget aktive hernede. Arne cykler og jeg deltager i det meste andet," fortæller Heidi Fjord Frandsen fra Bilhuset Vojens.

Publiceret 18 March 2013 07:45