Rishøj møder rækkens tophold Hvidovre IF. (Foto: SKJ).

Rishøj møder rækkens tophold Hvidovre IF. (Foto: SKJ).

Både HB Køge og Rishøj spiller hjemme

FODBOLD: Regionens to divisionshold i fodbold, HB Køge og Rishøj Boldklub har begge fordel af hjemmebane, når der i aften, onsdag den 1. maj kl. 19.00 fløjtes op for de sidste af de udsatte kampe fra starten af forårssæsonen.
HB Køge spiller i NordicBet Ligaen på SEAS NVE Park mod Brønshøj som man for blot et par uger siden besejrede 3-0 på "Hvepsenes" hjemmebane, Tingbjerg.
I mellemtiden har HB Køge dog kun formået at vinde en af fire kampe - 1-0 ude mod Skive IK - mens ialt tre hjemmekampe i den mellemliggende tid kun har udmøntet sig i et point via 1-1 mod Hobro IK i søndags. Både FC Hjørring og FC Fredericia er sluppet fra SEAS NVE Park med 2-1 sejre i bagagen.
Derfor er det et HB Køge hold der vil gøre alt hvad de kan for at give det trofaste hjemmepublikum en sejr.
Aftenens modstander Brønshøj blev tirsdag tilkendt en bøde på 200.000 kroner samt fratrukket 6 points af DBU, efter at klubben i forbindelse med udbetaling af kørepenge til en række spillere blev kendt skyldig i at handlet i strid med DBUs amatørbestemmelser selvom spillerne, stod opført som amatørspillere.
DBU skrider dermed ind over for 'usportslig og illoyal' adfærd, som det hedder. Brønshøj Boldklub har 14 dage til at appellere afgørelsen. Klubben er p.t. noteret for 39 point, mens bundholdet AB har 27 point.

Rishøj møder topholdet

Rishøj Boldklub i 2. Division skal forsøge at følge op på den flotte start på forårssæsonen, hvor klubben fortsat har status som ubesejret.
Men nemt bliver det bestemt ikke, idet aftenens gæster er rækkens tophold Hvidovre IF, der bortsat fra de sidste par kampe mod Næstved og Fremad Amager, hvor det begge gange er blevet 1-1, har fejet al modstand til side.
Der er grund til at tro på et stort publikumsrykind i Rishøj, idet den københavnske forstadsklub plejer at blive fulgt af et talstærkt publikum.

Jeppe Kjær og HB Køge jagter hjemmesejr i aftenens kamp mod Brønshøj. (Foto: SKJ).

Jeppe Kjær og HB Køge jagter hjemmesejr i aftenens kamp mod Brønshøj. (Foto: SKJ).

Publiceret 01 May 2013 10:00