Hæder til Danpo efter at DI valgte virksomheden med hovedsæde i Farre som vinder af DIs Produktionspris.
Foto: Nils Rosenvold

Hæder til Danpo efter at DI valgte virksomheden med hovedsæde i Farre som vinder af DIs Produktionspris. Foto: Nils Rosenvold

Danpo er landets bedste i produktivitet

Dansk Industri har delt en fornem pris ud til Lantmännen Danpo

Af
Jørgen Flindt

hæder Lantmännen Danpo, med hovedsæde i Farre, har fået en stor pris. Nemlig Dansk Industris Produktionspris, som blandt andet Danfoss og Grundfoss tidligere har modtaget.
Prisen gives til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats for at øge produktiviteten. "De har formået at engagere deres multikulturelle medarbejderskare i arbejdet og opbygget en forbedringskultur, der gennemsyrer hele virksomheden", sagde chef for Ledelsesudvikling og Produktivitet i DI, Jens Kristian Jørgensen, da prisen blev overrakt. Han var, ifølge Dansk Industris hjemmeside, ikke sen til at kalde Danpo for en rollemodel for andre virksomheder.
En af grundende til at Danpo har formået at øge produktiviteten, er sket ved indførsel af Lean, den såkaldte Toyota-model, hvor formålet simpelt er at forenkle produktionen og minimere spild.
"Vi er naturligvis meget stolte af den anerkendelse der ligger i at modtage DI's Produktivitetspris. Den er et synligt bevis på, at de store investeringer vi har gjort i vores produktion kombineret med de ansattes forståelse af og fokus på konstant forbedring bærer frugt. Ledere og ansatte har gjort en fantastik indsats gennem de senere år, hvilket har gjort os fortjent til at få denne flotte pris - produktivitetsforbedringer i alle led er nu en naturlig og konstant proces hos os, sagde administrerende direktør Jes Bjerregaard i forbindelse med modtagelsen af prisen.
Lantmännen Danpo har omkring 775 ansatte i Danmark. Firmaet en nordisk fjerkrækoncern.

Publiceret 01 May 2013 11:00