Bettina Mogensen og formand for bestyrelsen, Jørn Lund Nielsen.

Bettina Mogensen og formand for bestyrelsen, Jørn Lund Nielsen.

Ny forstander på Varde Handelsskole og Handelsgymnasium

Det bliver den 47-årige Bettina Mogensen, der skal besætte den ledige forstanderstilling på Varde Handelsskole og Handelsgymnasium. Bettina Mogensen blev valgt blandt flere kvalificerede ansøgere til stillingen.

Af
Kim Schou

Bettina Mogensen har været ansat på skolen siden 2004, hvor hun har varetaget stillingen som uddannelseschef for både HG og HHX. Sideløbende har hun været konstitueret forstander, siden efteråret 2012.
"Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Bettina Mogensen, som forstander på Varde Handelsskole og Handelsgymnasium," fortæller bestyrelsesformand Jørn Lund Nielsen.
"Bettina Mogensen har gennem hele sin ansættelse på skolen, udvist en fantastisk omhu og brændt for skolens elever og ansatte, så jeg er overbevist om, at vi ikke kan få en bedre leder til at samle og motivere skolens personale og elever i den rigtige retning og dermed også sætte Varde Handelsskole øverst på ønskeseddelen for Vardes unge, når de skal vælge en ungdomsuddannelse," tilføjer han.
"I bestyrelsen er der fuld tilslutning til og enighed om, at ansætte Bettina Mogensen, som en yderst kompetent forstander. Bettina Mogensen er kendt og vellidt af både personale og elever, og har også vist os, at hun er i stand til at vise retningen fremad og være klar til at gå forrest," slutter bestyrelsesformand Jørn Lund Nielsen
Bettina Mogensen er bosat i Bække med sin familie, bestående af mand og tre drenge i alderen 17-19, hun har efter flere års ansættelse hos LEGO, undervist på Grindsted Erhvervsskole i fagene Afsætning og International økonomi.
Den nyudnævnte forstander Bettina Mogensen glæder sig til at sætte sig i forstanderstolen.
"Mit mål er at videreudvikle en fantastisk skole med et godt uddannelsesmiljø, hvor allianceskabelse og brobygning mellem ledelse, medarbejdere, elever og Campus' øvrige brugere er i højsædet," fortæller hun.
"I et samarbejde mellem medarbejdere og institutionsledere skal Campus Varde være en løftestang for forholdet til erhvervslivet, grundskoler og andre interessenter. Campus Varde skal være det samlende fyrtårn, som ser nye muligheder og identificerer udviklingsbehov i forhold til elever, kursister og lokalområdet, der alle inviteres ind – og her vil jeg være bannerføreren i forhold Varde Handelsskole og Handelsgymnasiums deltagelse," slutter den nyudnævnte forstander.
Rent formelt tiltræder Bettina Mogensen pr. 1. august 2013.

Publiceret 01 May 2013 06:00