Politiet efterlyser en lysegrå Mercedes med nummerpladerne GDZ 511. Arkivfoto

Politiet efterlyser en lysegrå Mercedes med nummerpladerne GDZ 511. Arkivfoto

Politiet efterlyser lysegrå Mercedes

Politiet vil gerne have et praj om en lysegrå Mercedes, der er set flere gange i lokalområdet. Tre mænd, der kørte i bilen, efterlyses i forbindelse på forsøg på bedrageri og tyveri

Af
Dorthe Andresen

En lysegrå Mercedes - model W124 - med nummerpladerne GDZ 511. Den bil vil Lokalpolitiet i Vejen gerne have et praj om, hvis man ser den i området.
Bilen - og de tre udenlandske mænd - der kører i den, er nemlig efterlyst i forbindelse med forsøg på bedrageri og tyveri søndag aften mod Uno X tanken på Vestermarksvej i Vejen.
"Tre udlændinge indfandt sig på tanken, hvor de tog varer i butikken. Derefter går de op til skranken med varerne. Her siger de, at det er fejlvarer, så de vil have pengene tilbage," fortæller Jan Lambertsen, leder af Lokalpolitiet i Vejen.
Men da mændende ikke kan forevise en kvittering, vil ekspedienten ikke give dem penge tilbage. Efterfølgende forlader mændene butikken med varerne. Politiet kan på butikkens overvågningskameraer se, at de varer, som mændene forsøger at bytte, er varer, som de kort forinden har taget ned af hylderne.
Mændene er som nævnt kørende i en lysegrå Mercedes, og da den tidligere er set flere gange i lokalområdet, formoder politiet, at mændene opholder sig i området.
"Så vi vil godt have et praj, hvis der er nogen, der ser bilen," siger Jan Lambertsen.

Publiceret 01 May 2013 09:30