I disse herlige forårsmåneder er der ikke en weekend, hvor Køge Cykel Rings unge talenter ikke er i aktion.

I disse herlige forårsmåneder er der ikke en weekend, hvor Køge Cykel Rings unge talenter ikke er i aktion.

Travle uger for Køge Cykel Rings talenter

Af
Per Møller

CYKELSPORT: Foråret er kommet, og dermed er for alvor travlt hos cykelsportsfolket.
Køge Cykel Rings mange unge talenter er inde i en travl periode, der startede allerede for godt to uger siden med Sjællandsmesterskabet i enkeltstart - 10 km. Her blev Peter Busk nummer 1, Victor Fuhrmann nummer 2, Oliver Hoby nummer 15 og Jacob Grenaa nummer 27.
I sidste weekend gik det løs med Youth Tour der er et stort etapeløb med deltagere fra hele Skandinavien. Arrangementet bød på 5 løb på 3 dage som bestod af en prolog på 4,8 km, et gadeløb på 25 min. plus en omgang og 2 x linieløb samt en enkeltstart.
Peter Busk blev samlet vinder og vandt 4 etaper ud af 5. Victor Fuhrmann blev nr. 6 sammenlagt. Han fik 2 andenpladser og 3 fjerdepladser. Victor Fuhrmann var lidt uheldig og satte sin ellers flotte 2. plads over styr, da der på en af etaperne var et styrt. Oliver Hoby blev nr. 20 og Magnus Munch nr. 21.
På søndag den 5. maj køres der om Sjællandsmesterskabet på landevej og her skal titlen forsvares fra sidste år hvor Victor Fuhrmann vandt.
I Kr. Himmelfartsferien drager 19 personer afsted fra Køge Cykel Ring til Odder og deltager i Europas største etapeløb for drenge og piger, ungdom og junior med over 765 startede ryttere. Løbet bliver afviklet i bakkede ruter omkring Odder og slutter af med en kongetape.
Der køres løb hver eneste weekend og man må sige at Køge Cykel Ring høster mange gode placeringer i alle klasser. Der er ikke en weekend hvor klubbens talenter ikke kommer på podiet.
Køge Cykel Ring er i rivende udvikling og har i øjeblikket de bedste børneryttere i Danmark i U/11 og U/13. Et stort forældrearbejde i samarbejde med klubben gør, at man har mulighed for, at udvikle rytterne optimalt.
Har man lyst til at prøve kræfter med cykelsporten så køres der træningsture hver tirsdag og torsdag fra Køge Musikskole kl. 17.00. Dog skal man lige melde sin ankomst inden til træner Henrik Blicher.
Mere information omkring klubben og træning ses på www.koegecykelring.dk.

Publiceret 01 May 2013 15:00