Mikkel Knudstrup til venstre har bragt HIF i front mod Herlev og modtager folkets hyldest.

Mikkel Knudstrup til venstre har bragt HIF i front mod Herlev og modtager folkets hyldest.

Formkurven peger op ad

HIF har fået gang i målmaskinen og alt tegner til drama om oprykning på søndag

Med storsejr på 6-0 hjemme over Herlev i fredags fik HIF bevist, at de seneste to kampes resultater ikke er enestående. 3-0 hjemme mod LFA og 5-1 ude mod Svebølle. 14 mål i de seneste tre kampe giver forhåbninger.

Men, der er et men. Før opgøret mod Helsingør hjemme på søndag kl. 13, skal HIF lige en tur til Sundby Idrætspark, hvor B 1908 tager imod. Samme aften spiller Helsingør hjemme mod Roskilde, og går det som de seneste to gang for Helsingør, vinder de i slutfasen.
Det er en rigtig god egenskab Helsingør har. I fredagens udekamp i Birkerød blev sejrsmålet scoret i kampens overtid, og det ligner unægtelig noget, som Hvidovre var gode til i efteråret. Gode egenskaber og ofte en kompetence, som tophold har. 

Flotte mål

Der skulle gå en god halv time, før HIF fik sat gang i målscoringerne mod Herlev. Det var ikke fordi HIF ikke tilspillede sig chancerne og mulighederne, men skarpheden var der ikke i den afgørende fase. 
Efter 32 minuttersspil sendte Mikkel Knudstrup Hvidovre på rette kurs. Med et dommedagsbrag fra kanten af feltet sendte han bolden op i modsatte krog. Herlevs målmand kunne blot se til og var fuldstændig magtesløs. Kort før pausen opstod der et gigantisk klumpspil efter hjørnespark, og her fik Christian Greko Jakobsen sendt bolden i mål til 2-0. På det tidspunkt var Herlev internt på slingrekurs, da man brugte mange kræfter på at skændes indbyrdes i stedet for at kæmpe sammen.
I 2. halvleg viste topscorer Ole Dau, at han vil være topscorer. Et perfekt indlæg fra Mikkel Knudstrups kattepote  blev headet kraftfuldt i mål til 3-0. Jonas Hebo viste overblik og præcision, da han sendte Christian Greko Jakobsen af sted på en friløber, og den unge angriber svigtede ikke. Jonas Hebo gjorde det selv til 5-0 efter frispark, og så sluttede Ole Dau af med et velplaceret skud til slutfacit 6-0.
Der var debut til Nicholas Marfelt, da han blev sendt på banen i de sidste 12 minutter:
- Det var stort og komme ind til en sådan debut på hjemmebane og med den kulisse, lød det fra den 18-årige talentfulde midtbanespiller.
- Det er gået rigtig godt på U-19 holdet, hvor vi har vundet rækken, og med debuten på 1. holdet kan man næsten ikke forlange mere. Jeg er glad for den tillid træner Per Nielsen viste mig, og det gjaldt bare om at nyde det. Spillerne på banen gjorde det nemt for mig at spille med, og jeg har da også spillet med de fleste på U-21 holdet. De ved, hvad jeg kan, og jeg ved, hvad de kan. Det gør unægtelig det hele lidt nemmere...
- Jeg ved ikke, om det var en enlig svale, at jeg fik lov til at spille med. Det er op til træneren...
Efter kampen blev Christian Greko Jakobsen kåret til kampens spilelr af Hvidovres Kæmper, og det udløste et gavekort til Kvickly Hvidovrevej på 500,- kr.
Azad Corlu måtte stærkt humpende forlade banen, og det var en fiber i baglåret, som han selv mente er så slem, at foråret er slut for hans vedkommende.  

Publiceret 01 June 2013 09:25