Køge Marina holder Havnedag søndag den 30. juni.

Køge Marina holder Havnedag søndag den 30. juni.

Havnedag med masser af aktiviteter på marinaen

Køge Marina inviterer til en sjov og spændende dag på lystbådehavnen i forbindelse med fejringen af Køges byjubilæum.

Af
Martin Rasmussen

KØGE: I forbindelse med Køges 725 års jubilæum som købstad bliver der holdt en lang række arrangementer. Et af dem er Havnedagen på Køge Marina, og her er der virkelig lagt op til en festlig dag med masser af aktiviteter for gæsterne.
Klubberne på Køge Marina vil holde åbent hus, og desuden bliver dagen krydret med aktiviteter og musik. Det hele finder sted søndag den 30. juni klokken 11-15.
Køge Marina er et attraktivt fritidsområde - ikke kun for sejlere men for alle - da det udover sejlerfaciliteterne også byder på gode madoplevelser, adgang til stranden, gode gåture og meget andet.
På Havnedagen er der åbent hus i alle havnens klubber, så man kan blandt andet prøve at sejle i joller og større sejlbåde, og der skal bages snobrød med søspejderne. Fiskeklubben Pearl Harbor byder inden for til en snak om fritidsfiskeri, og vandskiklubben fortæller om at stå på vandski, og hvis vejret tillader det bliver der også prøveture på vandet. Dertil kommer arrangementer i blandt andet Køge Marina Havjagt- og Fiskeklub samt i Køge Dykkerklub.
Marinaens forretninger holder åbent med gode tilbud, og dertil kommer en række andre aktiviteter. For eksempel vil der være orienteringsløb ved Køge Orienteringsklub, mens Hjerteforening inviterer alle med på guidet gåtur på og omkring marinaen.
På Speakers Corner kan man opleve de lokale politikere, der er loppemarked og besøg af en brandbil fra Redningsberedskabet i Køge. Og meget andet underholdning for voksne og børn - som kan opleve alt fra en colombiansk dansegruppe til at gå på vandet i store plastikbolde.

Køge Marina danner rammen om en række aktiviteter på Havnedagen, hvor der blandt andet også er åbent hus i havnens klubber.

Køge Marina danner rammen om en række aktiviteter på Havnedagen, hvor der blandt andet også er åbent hus i havnens klubber.

Publiceret 01 June 2013 07:00