Små søde musikalske

Små søde musikalske "hekse" fra Solrød Kommunale Musikskole.

Nedsatte priser på Solrød Musikskole

- for rytmisk kor og rytmik. Tilmelding som sæson 2013/14 er åben nu.

SOLØD: Det bliver markant billigere at gå til rytmisk kor og rytmik på Solrød Kommunale Musikskole i næste sæson.
Hvis dit barn går i vuggestue, børnehave eller i skolens yngste klasser, kan det gå til rytmik en gang om ugen for 150 kr. om måneden – for de yngstes vedkommende sammen med dig selv eller evt. en bedsteforælder.
- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi gerne vil have fat i nogle flere af de mindste, siger musikskolens leder, Jens Engberg.
- Det er sjovt at gå til rytmik, og det er en rigtig god introduktion til musikkens verden, som barnet kan have glæde af, hvis det senere får lyst til at spille et instrument eller synge.
På samme måde falder prisen betragteligt på at gå til rytmisk kor for de ældste, nærmere betegnet fra 5. klasse og opad.
Det vil fra næste sæson koste 100 kr. om måneden for en gang om ugen.
- Vi vil gerne give et reelt tilbud til kommunens børn om at kunne gå til kor, og det skal ikke være økonomien, der forhindrer det. Foreløbigt har vi slået to kor op på henholdsvis Uglegårdsskolen og Havdrup Skole for børnene fra 5. klasse, fordi vi kan se, at det er de børn, der i dag har færrest muligheder for at synge rytmisk kor i kommunen, siger Jens Engberg.

Solrød Drummer Band fortsætter

I den nye sæson fortsætter en række af de sædvanlige tilbud i musikskolen.
Man kan gå til en lang række af instrumenter, til solosang og til undervisning i musik på computer.
Desuden fortsætter Solrød Drummer Band, som begyndte sidste år, hvor du kan lære en masse om at spille trommer, samtidig med at du lærer nogle seje rytmer og har det sjovt. I næste sæson bliver der et fortsætterhold for de, der har gået på holdet i den nuværende sæson, og andre, der har prøvet at spille trommer. Og der bliver et begynderhold, som du kan melde dig på, hvis du aldrig har spillet trommer før.
Man kan læse mere om tid og sted for de forskellige hold på www.musikskolen-solrod.dk, hvor er også kan foretages tilmeldinger.
pm

Publiceret 01 June 2013 08:00