Michael Christiansen (til venstre) og Troels Ladefoged er ansat som henholdsvis salgschef og brugtvognschef hos Bayern AutoGroup Esbjerg.

Michael Christiansen (til venstre) og Troels Ladefoged er ansat som henholdsvis salgschef og brugtvognschef hos Bayern AutoGroup Esbjerg.

Nye ’gamle’ ansigter hos Bayern AutoGroup Esbjerg

Købere af BMW biler vil i fremtiden blive mødt af to nye, men lokalt kendte, ansigter hos Terminalen

Af
Rune Weitling

Der er nye ansigter at finde hos Bayern AutoGroup Esbjerg, der er en del af Terminalen. Og så alligevel ikke helt.
Det er nemlig to lokalt kendte bilsælgere, som BMW forhandleren har hentet hjem i stalden. Ny slagschef er nemlig Troels Ladefoged, der trods sine blot 32 år har været i bilbranchen i godt 10 år år. Senest har han været hos Volkswagen i Esbjerg, men tidligere har han været hos Terminalen i otte år. Nu er han tilbage som salgschef for BMW.
"Det er dejligt at være tilbage. Og det er dejligt med mere ansvar og medbestemmelse," lyder det ærligt fra Troels Ladefoged, der er 32 år, født i Jernvedlund og bor i Andrup med familien.
"Jeg vil primært have fokus på storkunder og nyvognssalget til private, mens Michael tager sig af erhvervskunder og brugvognssalget. Derudover vil vi også begynde at bruge huset her til lidt andre arrangementer som eksempelvis netværksmøder, men nu skal vi lige lande først" siger Troels Ladefoged med et smil.
Som salgschefen fortalte ovenfor er også Michael Christiansen ny mand hos Bayern AutoGroup Esbjerg. Han er ansat som brugtvognschef og er ligeledes et kendt ansigt i den lokale bilbranche, han har således været i bilbranchen i cirka 25 år, senest hos Toyota Louis Lund i Ribe.
"Jeg skal naturligvis lige ind i alle BMW's nye modeller og BMW verdenen generelt, men jeg er meget glad for at være kommet hertil. Det er jo super velkørende biler, hvor kvaliteten er helt i top," siger Michael Christiansen og fortsætter:

Mange køber brugt BMW

"Og det gør det jo til en fornøjelse at være brugtvognschef, for der er mange, som gerne vil have en brugt BMW, fordi de ved, kvaliteten er i orden."
Michael Christiansen er 48 år gammel, barnefødt i Varde, men bor i Ribe. Når han er kommet helt på plads i sit nye arbejde, skal han - Udover at arbejde som brugtvognschef - Også ud at besøge de mange erhvervsdrivende i Esbjerg og omegn.

Publiceret 01 June 2013 09:30