Revyholdet 2013. Fra venstre Anne Herdorf, Max Hansen, Gunvor Reynberg og Tommy Kenter.

Revyholdet 2013. Fra venstre Anne Herdorf, Max Hansen, Gunvor Reynberg og Tommy Kenter.

Nye revyperler er fundet frem af skattekisten

Revyperler på Stribe har premiere i Køge den 14. juni - og kører frem til den 6. juli.

Af
Per Møller

KØGE: Revyperler er nu i gang med sin 5. sæson og prøverne har været i fuld gang i næsten en måned.
Prøverne foregår på Islands Brygge i intet ringere end samme øvelokaler som Rasmus Seebach anvender – dog uden at der der skal være nogen sammenligning udover alle er gode folkelige tilbud.
Instruktør og skuespiller Tommy Kenter har igen fundet en række gode revyperler frem af skattekisten.
- Der sker stadig ændringer og der arbejdes i år særlig meget med at tilpasse materialet, så det passer til publikum anno 2013. Vi kan godt garantere høj humørfaktor og udsteder gerne lattergaranti, siger revydirektør Susanne Rosenkvist Hansen.
Der er stor glæde på holdet og spænding på at gæste de nye lokaler på Hotel Hvide Hus i Køge.
- Vi har ændret lidt i stilen på vores grafiske stil og det vil også komme til at skinne igennem på i år kostumer blandt andet, fortæller revydirektøren.
På Hotel Hvide Hus er der så småt ved at kommer gang i revykedlen, håndværkerne er i gang med knække nødden med at få salen til at blive til et godt revyteater – men de grove elementer er på plads, så der bliver en scene og podier, så de bagerste rækker for fint udsyn til scenen.

Billetsalget

Billetsalget er for længst gået i gang - og alt i alt, så er salget 40 procent foran sidste år på samme tid.
– Det skyldes primært at vores faste gæster bestiller i bedre tid og hvor stort det samlede salg bliver er svært at sige, dog er over 1/4 af billetter allerede nu solgt i Køge. Sidste år havde vi fuldt hus ved næsten alle forestillinger og vi måtte undervejs melde totalt udsolgt på enkelte forestillinger – det tegner til det samme igen i år. Flere firmaer og foreninger har reserveret plads, så når de afgiver deres endelige booking, så går det stærkt, siger Susanne Rosenkvist Hansen.
Derudover kan Revyperler melde om god efterspørgsel efter overnatninger, så det tegner til at besøgende uden for Køge er stigende i år.
Pakken med både spisning, overnatning med morgenbuffet og revy - og så fra 955 kroner pr. person, det har været svært for revyens publikum at modstå.
- Forsætter efterspørgslen bliver vi nok nød til at arrangere ekstra underholdning i baren efter revyen, hvor man også kan få en smagsprøve på årets Revyperler, der i år er brygget af Skands bryggeri, siger Susanne Rosenkvist Hansen.
- Revyen er i fremgang, lokale, virksomheder, foreninger og turister har taget revyen til sig, og vi er meget glade for vores tætte samarbejde med blandt andet Køge Medie Center og Visit Køge som bakker særligt op om revyen.
Holdet, som i år skal bære Revyperler på Stribe godt gennem sommeren består udover instruktør Tommy Kenter af skuespillerne Anne Herdorf, Max Hansen og Gunvor Reynberg. Kapelmester er Jan Overgaard.
Revyperler har premiere fredag den 14. juni, Sidste forestilling i Køge spilles lørdag den 6 juli.
Billetsalg sker fra revytelefon 7020 7389 eller via www.revyperler.dk eller www.billetnet.dk.

Instruktør og skuespiller Tommy Kenter. (Foto: www.revyperler.dk).

Instruktør og skuespiller Tommy Kenter. (Foto: www.revyperler.dk).

Kapelmester Jan Overgaard. (Foto: Kristian Bruun).

Kapelmester Jan Overgaard. (Foto: Kristian Bruun).

Publiceret 01 June 2013 12:00