Kim Hedegaard Sørensen (tv) overtog for ikke så lang tid siden roret som administrerende direktør fra grundlægger Kurt Skov hos Blue Water Shipping. I fællesskab

Kim Hedegaard Sørensen (tv) overtog for ikke så lang tid siden roret som administrerende direktør fra grundlægger Kurt Skov hos Blue Water Shipping. I fællesskab "sejler" de fortsat gode reultater hjem til koncernen.

Nyt rekordregnskab fra Blue Water Shipping

For tredje år i træk kan Blue Water Shipping præsentere rekordoverskud. Fremgangen i 2012 er sket på alle forretningsområder, og den positive udvikling af forretningen fortsætter

Uanset tempoet for udviklingen af forretningen ville 2012 være et skelsættende år for transport og logistikfirmaet Blue Water Shipping. Firmaet kunne nemlig fejre 40 års jubilæum. Men der blev meget andet at glæde sig over for ansatte og kunder i et år, der bød på en lang række spændende, nye projekter og tiltag.
Økonomisk kom Blue Water Holding rigtig godt igennem 2012 og formåede at skabe et samlet resultat med rekordomsætning og overskud. Omsætningen steg med med 19 procent fra 3,492 mia kr til 4,136 mia kr. Overskuddet før skat steg fra 76 mio kr til 85 mio kr.
"Vi fortsætter med at udvikle Blue Water som en stærk og værdifuld samarbejdspartner for vores kunder ved at løse deres transport- og logistikbehov gennem engageret personlig service og innovative løsninger af høj kvalitet. Og vi er meget stolte af årets resultat, som betyder, at vi sætter rekord på både omsætning og resultat for tredje år i træk. De sidste tre år er omsætningen steget med lidt over 50 procent, og det er ganske enestående," siger Kurt Skov, Blue Waters grundlægger og bestyrelsesformand.
Han stod personligt selv for en af de skelsættende begivenheder sidste år, da han trak sig fra posten som administrende direktør efter mere end 40 år i spidsen for virksomheden. Ny mand i direktørstolen er Kim Hedegaard Sørensen, der tiltrådte 1. december sidste år. Han glæder sig naturligvis også over det flotte resultat.

Publiceret 01 June 2013 14:00