Robert er ny attraktion i Universe

I dag åbnede Universe sin seneste attraktion i parken, nemlig et interaktivt animeret show med robotten Robert.
De mange børn og voksne, som var mødt op til premieren, fik dermed hilst på Robert, som straks viste sig at være sød og sjov fætter, der synes det er sjovt at komme i snak med de mange gæster, og som også gerne vil fortælle noget om fart.
Så hvis man nogen sinde har ønsket sig at kunne tale med en robot, så er chancen der nu i Cumulus, hvor Robert og hans trofaste og levende makker Karsten to gange i løbet af dagen er klar til at møde og snakke med alle, som har lyst.
"Robert-showet er fuld af 'Wow faktor', som vi ved, at gæsterne i parken er vilde med. Det er et interaktivt show, som giver gæsterne en sjov oplevelse, samtidig med at de lærer noget om fart, som er årets tema i Universe,? fortæller adm. direktør i Universe Pia Bech Mathiesen, som bød gæsterne velkommen til premieren med robotten Robert.
'Men hvordan kan det lade sig gøre?', er den typiske reaktion fra publikum. Hemmeligheden er, at der på den virtuelle væg er monteret et kamera. På den måde kan den skjulte skuespiller se publikum med hvem han interagerer. Skuespilleren ved kontrolpanelet kan således henvise til gæsternes specifikke udseende og opførsel. Skuespillerens præstation er en kombination af drilleri og improviserede svar på gæsternes spørgsmål og kommentarer. Stemmen fra den talende figur vil være tilpasset karakteren.
Robert showet har en fortællende ramme, der kredser om denne sæsons tema, nemlig fart. Robert ved en masse om fart og hestekræfter. Han deler sin viden og får i dialogen med publikum sat fokus på alt fra bilens historie til dovendyrets aktivitetsniveau.
Showet vil frem til den 20. oktober blive vist hver dag kl. 11.30 og 14.30 i Cumulus.

Publiceret 01 June 2013 18:00