Der arbejdes ihærdigt med teknikken og fysikken til trods for at isen mangler.

Der arbejdes ihærdigt med teknikken og fysikken til trods for at isen mangler.

Skøjter på parketgulv

Trods sommer og is-løshed arbejder skøjteløberne hårdt med teknikken og fysikken

Selvom isen blev taget af SE Arena midt i april, ligger skøjteløberne fra Vojens Skøjteklub ikke på den lade side.  Klubben har flere træningstilbud til løberne, så de kan holde formen ved lige, selv når skøjtehallerne er tomme og varme.
Løberne træner både teknik, kondition, smidighed og rytme, når de mødes til træning i Vojens Hallen og Lagoniskolens gymnastiksal to gange om ugen. Derudover løber nogle af klubbens skøjteløbere på specialbyggede rulleskøjter, der minder om is-skøjter. På rulleskøjterne trænes mange af de samme øvelser og spring, som de træner på isen.
Senere tager 10 af klubbens løbere til Esbjerg for igen at få is under skøjterne, da Esbjerg lægger is på deres arena allerede i juni. Under træningen forbereder løberne sig til den kommende sæson, hvor klubben har meget at leve op til fra den foregående sæson, som var en af klubbens mest succesrige i mange år.
I løbet af sommeren tager et par af klubbens løbere på sommerlejr i Tjekkiet og en større gruppe løbere tager til Odense for sommertræning.
Vojens Skøjteklub ser frem til næste sæson sammen med klubbens ukrainske træner, Dima. Flere af klubbens løbere er rykket op i både bedste- og næstbedste række i Danmark, og klubben forbereder sig også på at forsvare klubpokalen fra den landsdækkende Funskate-serie. Derudover fejrer Vojens Skøjteklub sit 50-års jubilæum med et stort jubilæumsshow i SE Arena d. 10. november 2013. Så der er nok at arbejde frem imod for klubbens dygtige løbere.
Har du lyst til at prøve kunstskøjteløb, så har du muligheden, når Vojens Skøjteklub afholder ?skøjteløber for en dag? for skolebørn i Haderslev kommune, torsdag d. 8. august kl. 14 – 16 i SE Arena – tilmelding er nødvendig til vojensskoejteklub@gmail.com. Derudover har skøjteklubben Åbent Hus, søndag d. 1. september kl. 10 – 12 i skøjtehallen.
Man kan læse meget mere om Vojens Skøjteklub og arrangementerne på www.vojensskoejteklub.dk eller på www.facebook.com/vojensskoejteklub.

Publiceret 01 June 2013 10:15