Godt gang i loppemarked i hallen på Bredager Skole.

Godt gang i loppemarked i hallen på Bredager Skole.

Forældreforening lod lopperne tale

Forældreforeningen Bredagerskolens første fælles arrangement blev en loppene succes

Af
Jørgen Flindt

I forrige uge var der loppemarked i hallen på Bredagerskolen. Mere end 100 kvm brugte lopper var at finde på lange borde. Blandt børnene blev der talt om byttepenge, salg og fortjeneste. Alt fra legetøj, designer stole til elguitar blev der solgt.
"Der var en glad og hyggelig stemning. Mange af skolens børn mødte op. Der blev handlet lopper og samtidig blev der leget på kryds og tværs af børnene. En stand kostede 50,- sammen med salget fra kaffe og kage går alle disse penge til skolens børn," forklarer Jeanett Hansen fra Forældreforeningen Bredagerskolen.
Forældreforeningen foreventer, at afholde loppemarked næste år igen. Derudover er forældreforeningen i fuld gang med at arbejde på forskellige projekter.
"Vi har netop fået lavet vores flotte logo færdigt. Udført og sponsoreret af grafisk designer. Vores dygtige lokale bogtrykkeri har sponsoreret og trykt flotte plakater og klistermærker til os. De hænger flot på skolen og i lokalmiljøet. Så er vi i gang med spændende fundraisingsprojekter. Etablering af en kommende fælles legepladsdag er også i fuld gang. Her mødes børn og forældre til en fælles arbejdsdag, hvor der skal laves nye og spændende ting på børnenes udearealer. Vi arbejder, spiser og hygger sammen. Datoen er 9. marts 2014. Meld dig gerne ind i Forældreforeningen Bredagerskolen. Vi har brug for alle," slutter hun.

Publiceret 24 June 2013 09:15