Sønderborg Sommer Revy vader i succes. Alligevel kommer der ingen ekstraforestillinger.

Sønderborg Sommer Revy vader i succes. Alligevel kommer der ingen ekstraforestillinger.

Revyen forlænges ikke

Af
Af Svend Mikael Larsen

Sønderborg Sommer Revy har nu spillet 5 uger med totalt udsolgte huse, men revyen forlænges ikke i år.
Normalt plejer Revychef Leif Maibom ellers at trylle nogle ekstraforestillinger op af lommen, når den røde lampe har lyst længe nok foran Sønderborg Teater.
"Vi har nu spillet 29 forestillinger af de 48, der er på spilleplanen, og de har alle været udsolgte," fortæller revychefen. "Så juni måned har været helt forrygende og faktisk en tak bedre end sidste år. Til gengæld har vi i år på nuværende tidspunkt solgt færre billetter i sæsonens sidste 4 uger frem til den 20. juli, hvor revyens slutter, så jeg mener ikke, vi skal sætte flere forestillinger på."
"Og sådan set virker det lidt underligt," forsætter Maibom. "Det er nok en af de allermest populære revyer, vi har lavet, Det skulle jo da betyde mulighed for at forlænge sæsonen, men ærlig talt tør jeg ikke gøre det, og så risikere at spille for en halvtom sal til sidst."
Der er p.t. cirka 2.900 billetter til salg til de sidste 4 spilleuger. Hvis de fleste af disse bliver solgt, kommer sluttallet til at ligge omkring de 23.000, hvilket vil give en belægningsprocent på 96, som revyparret Maibom er meget mere end tilfredse med.

Publiceret 24 June 2013 10:00