Hvidovres herrer har gjort det rimelig fornuftigt i debutsæsonen i eliterækken.

Hvidovres herrer har gjort det rimelig fornuftigt i debutsæsonen i eliterækken.

Tæt opgør med mestrene

Hvidovre Tennis sluttede foråret fornemt af

Det har været en spændende forårssæson for herre elitedivisionsholdet fra Hvidovre. For første gang nogensinde er klubbens bedste hold repræsenteret i elitedivisionen udendørs, og spillerne er gået til opgaven med krum hals.

Der er 8 hold i elitedivisionen, og det betyder, at der i alt spilles 7 kampe. De første fire før sommerferien og de resterende 3 efter sommerferien. Herefter mødes de 4 bedste hold i et slutspil. Lodtrækningen havde gjort det således, at Hvidovre før sommerferien skulle møde de fire hold, der sidste år var i slutspil.
I fjerde og sidste runde inden sommerferien, var det blevet tid til at møde det ypperligste i dansk tennis, KB, der har siddet på tronen i dansk tennis lige så længe man kan huske. De vandt således både sidste års udendørs og indendørs danske mesterskaber.
Hvidovreherrerne var i den samme opstilling, der for en uge siden spillede 3-3 med sidste års bronzevindere fra Birkerød. det var André Göransson, Nicolai Ferrigno, Mikkel Paludan og Thomas Skouboe.
Det blev ikke til sejr for Hvidovremandskabet, men indsatsen var meget lovende i debutsæsonen. Holdet tabte med 4-2, der med lidt held kunne have udløst uafgjort. Således tabte Nicolai Ferrigno og Thomas Skouboe en tæt 3 sets kamp med 4-6 6-4 7-10 i den afgørende double.
Holdet går nu på sommerferie og vender tilbage til Hvidovre Stadion den 17. august, hvor Aarhus 1900 gæster. I den mellemliggende periode vil spillere og klubben jagte individuelle turneringer og resultater over det ganske land.

Publiceret 24 June 2013 10:06