"Ved at tilbyde Jazz’en med en ny lav startpris vil vi gøre modellen endnu mere attraktiv, da en stor del af forbrugerne køber bil i netop dette prisområde," siger direktør Peter Dinnsen.

Terminalen fortsætter med stærke Jazz priser

Honda Hos Terminalen i Esbjerg lancerer man nu en ny Jazz startpris (135.000 Kr.), og det er til stor glæde for direktør Peter Dinnsen.
"Ved at tilbyde Jazz'en med en ny lav startpris vil vi gøre modellen endnu mere attraktiv, da en stor del af forbrugerne køber bil i netop dette prisområde. Især på på bagagerumsvolumen med 399 liter er Jazzen stærk samt på sædefleksibiliteten. Jeg er sikker på, vi vil se Jazz salget stige," siger udtaler Peter Dinnsen
Honda Jazz er tidligere kåret som vinder af titlen "Årets Bil I Danmark", og den udmærker sig ved sin gode plads og fleksibilitet, hvor især bagsædepladsen imponerer. Sædearrangementet i Jazz fungerer ligesom i Civic'en, hvor bagsædet både kan klappes op og ligges ned med et enkelt greb. Bagdørene har desuden en 80 graders åbningsvinkel, der gør indstigning og indlæsning let og bekvem.

Publiceret 24 June 2013 08:30