Volkswagen åbner kontor i Esbjerg

I løbet af den nærmeste fremtid går Volkswagen i gang med at åbne kontor i Esbjerg. Gennem større investeringer og renoveringer iværksætter Volkswagen Esbjerg således en række tiltag, der er del af en international Volkswagen-strategi. Det betyder bl.a. n

Volkswagen De danske bilforhandlere står foran et opbrud. Bilkøberne forventer i højere grad interaktive og underholdende showrooms, specialiserede rådgivere og informative hjemmesider, hvor de kan indhente helt specifikke informationer. Den nye købskultur kræver ifølge Jannik Simonsen fra Volkswagen Esbjerg en række nye tiltag og initiativer, hvis bilforhandlerne skal følge med kunders nye ønsker og behov. Derfor følger Volkswagen Esbjerg en international Volkswagen-strategi og ny-indretter hen over sommeren forretningen. "Vi opgraderer vores kundeområde med bedre faciliteter, bedre WiFi, lækre møbler og på sigt også byens bedste kaffe. Det giver kunderne endnu bedre mulighed for at arbejde under fx serviceeftersyn," siger Jannik Simonsen, der er salgschef hos Volkswagen Esbjerg.

Fremtiden tilhører kunderne

Som led i opgraderingen vil Volkswagen Esbjerg også investere ressourcer i at skabe et mere interaktivt showroom, ny moderne hjemmeside og nytænkende salgsrådgivning. Ifølge Jannik Simonsen bliver de danske bilforhandlere nødt til at forholde sig til den teknologiske udvikling, og de muligheder udviklingen giver hele branchen. "Vi ved, at de fleste bilkøb starter på nettet - typisk et par måneder før vi ser kunderne i vores showroom. Derfor vil vi gerne skabe en ekstra god oplevelse på nettet, så vi er ekstra servicemindede i hele processen fra at se på bilen til faktisk at købe den. Vi skal have kundernes opmærksomhed, ønsker og loyalitet som topprioritet," siger Jannik Simonsen. Volkswagen Esbjerg forventer, at de nye omgivelser og hjemmesiden er helt klar i slutningen af sommeren.

Publiceret 24 June 2013 10:00