DE VANDT KLØFTEN BILLETTER

Efter en stort set umuligt udvælhelsesproces har vi fundet tre Kløften-vindere

Af
Af Peter Rasmussen

Sikke en morgen det har været her på redaktionen. Vi har skullet afgøre, hvem der skulle vinde de to tredagesbilletter samt den todagesbillet til Kløften Festival, som vi har udloddet. Vi har læst og læst – hold k…. hvor er der kommet mange svar ind. Og det er naturligvis helt umuligt at bedømme den ene begrundelse bedre end andre. Og hvor ville vi gerne have haft 50 billetter at sende ud. Men vi har vedtaget denne beslutning:
To dages billetten går til:
Annette Ibsen, der to år i træk har ”snydt” sin datter, og hvor man har kæmpet så hårdt for at fremskaffe en billet.
Tredages billetterne går til:
Benedicte Rose Gansler, der så kan få sin mor med på Kløften til noget ”venindetid”.
Og Gitte Frederiksen, der sidste år stod for toilet rengøring i stor stil på Kløften, og denne gang så får lov til at nyde underholdningen (og toiletterne).
Vi siger jer alle sammen tusind tak for at have deltaget. Det har været helt overvældende så mange gode argumenter I har sendt. Håber at I alle sammen får billetter til næste års fest. I kan se masser af billeder fra dette års fest her på Lokalavisen Budstikkens website og facebookside.
De tre vindere bedes kontakte os, så vi kan aftale at I får jeres billetter. Kontakt os på telefon 74529108 eller mail: red-hv@lokalavisen.dk

Publiceret 27 June 2013 09:00