Formand for Nordborg Bingoforening Michael Rabøl Jørgensen i foreningens nye spillehal, som man overvejer at døbe 'Las Nordborg'. Foto: Svend Mikael Larsen

Formand for Nordborg Bingoforening Michael Rabøl Jørgensen i foreningens nye spillehal, som man overvejer at døbe 'Las Nordborg'. Foto: Svend Mikael Larsen

Bingo nu med spillemaskiner

Fra på mandag kan man også spille på spillemaskiner i Nordborg Bingoforening

Af
Af Svend Mikael Larsen

I Nordborg Bingoforening på Storegade i Nordborg er der netop blevet indrettet et særskilt rum med 12 spillemaskiner, og dem bliver der adgang til fra på mandag den 1. juli, hvor den officielle åbning finder sted.
"I juli og august vil der være åbent til spillemaskinerne fra kl. 8 morgen til 10 aften. Så må vi se, om åbningstiderne herefter skal ændres," fortæller foreningens formand Michael Rabøl Jørgensen.
Også i bingo afdelingen sker der nyt. Fra den 1. august bliver der spillet bingo seks gange om ugen mod tidligere fem, idet lørdagen er kommet med. Her har man siden februar spillet online sammen med bingohaller i otte andre byer.
"Det svarer til, at man sidder i én stor hal. Og med de flere spillere er gevinsterne også blevet væsentligt større," pointerer Michael Jørgensen.

Penge på spil

Der spilles kun om kontante præmier i Nordborg Bingoforening, og fordi der er tale om pengespil, så kræves der medlemsskab.
"Det siger loven. Men vi har sat kontingentet til kun 10 kroner årligt, så det er ikke det, der skal holde folk fra at melde sig ind," smiler formanden.
Man kan i øvrigt helt gratis blive medlem af foreningen i f.m. åbningen af spillehallen på mandag, hvor der også er ekstra præmier på spil.
I Nordborg Bingoforening, som lige nu har lidt over 100 medlemmer, er der tradition for at holde forskellige arrangementer i årets løb. Næste gang er den 7. september, hvor man kan komme med bus til en bingohal i Kolding, og her er de 54 pladser næsten allerede optaget.
Alt hvad Nordborg Bingoforening giver af overskud kanaliseres videre til foreningslivet i det gamle Nordborg kommune. Skulle man altså være så uheldig at sætte lidt til på de nye spillemaskiner, så kan man jo glæde sig over, at pengene går til noget godt.

Publiceret 28 June 2013 05:00