Kommunen kommer til at genlyde af musik.

Kommunen kommer til at genlyde af musik.

Det spiller for Aabenraa

Kommunen er udnævnt til Spil Dansk-kommune i 2013

Der er masser at glæde sig til, når Aabenraa bliver Spil Dansk-kommune, for en række dygtige kunstnere vil optræde både i Aabenraa og i de øvrige byer i Aabenraa Kommune. Derudover vil der blive arrangeret undervisning, debataften og andre aktiviteter.
Ved at blive Spil Dansk-kommune får Aabenraa Kommune en særlig ramme at fejre det lokale musikliv i, og samtidig løftes kvaliteten af en række arrangementer gennem indholdet i Spil Dansk-kommunepakken. Den indeholder både koncerter og en række andre indslag, der vil inddrage børn i skolealderen, studerende på musikskolen og besøgende på bibliotekerne.
Det giver rigtig god mening for formanden i kommunens Kultur- og Fritidsudvalg, Povl Kylling Petersen, at Aabenraa Kommune for første gang er Spil Dansk Kommune:
"Jeg synes især, det er positivt, at der bliver afholdt arrangementer i hele Aabenraa Kommune og ikke bare i Aabenraa. Hvis dagen skal blive en succes, er det vigtigt, at både Musikrådet, musikskolen, forvaltningen, bibliotekerne og foreningslivet bakker op. Jeg ved, der allerede er flere koncerter i støbeskeen, og jeg glæder mig til at deltage i flere af dem."
Spil Dansk-dagen er altid sidste torsdag i oktober - i 2013 er det 31. oktober. Spil Dansk-dagen har siden 2001 været Danmarks største musikbegivenhed.

Publiceret 28 June 2013 11:00