De store modelfly laver opvisning til Actiondag 2013, som en af de mange aktiviteter på dagen.

De store modelfly laver opvisning til Actiondag 2013, som en af de mange aktiviteter på dagen.

Flyshow og hurtige biler

Den indre drengerøv kan findes frem til actiondag på Koldingegnens lufthavn, hvor fly, biler, faldskærmsudspring og helikoptere kan opleves

Find din indre drengerøv frem og tag hele familien med til sjov Actiondag 2013 på Koldingegnens Lufthavn, når ”dørene” åbnes for en lang række aktiviteter lørdag d. 24. august kl. 10.00-16.00. På dagen vil der blandt andet være mulighed for at opleve flyshow, hurtige biler, udstilling og opvisning ved mange af lokale foreninger. “Det er nu ved at være to år siden, vi sidst åbnede dørene til lufthavnen.
Denne gang bliver det med mange forskellige aktiviteter. For to år siden kiggede mere end 3.500 mennesker forbi på dagen, et tal vi forventer bliver endnu højere i år, på grund af det udvidede program, fortsætter fortæller Glenn Lundt, der er lufthavnschef på Koldingegnens Lufthavn. En række forskellige flytyper laver opvisninger i luftrummet over lufthavnen og fly udstilles rundt på lufthavnens store grønne arealer.
Modelfly, faldskærmsudspringere og helikoptere vil også indtage luftrummet, ligesom tre gyrocoptere fra Dansk Gyrocopter Forening vil demonstrere, hvad flyene kan. Der vil også være ragracer opvisning, biludstilling og så kigger foreningen RC Royal forbi med deres fjernstyrede biler, der kan køre op til 90 km/t. Der bliver også et område med hoppepuder og andre aktiviteter for børnene, og det hele ”krydres” med levende musik i hangareren, samt grillpølser og fadøl.

Publiceret 28 June 2013 11:00