Warny Sonne, Susanne Meinertz og Grete Madsen ved den populære kioskvogn. Foto: KimSchou

Warny Sonne, Susanne Meinertz og Grete Madsen ved den populære kioskvogn. Foto: KimSchou

Frivilligheden lever på Carolineparken

Kioskvognen kører rundt blandt Carolineparkens beboere hver tirsdag eftermiddag og fredag formiddag

Af
Kim Schou

Der er mange gode eksempler på, at de frivilliges indsats i samspil med kommunen har forbedret servicen for kommunens borgere, samtidig med at de frivilliges eget liv også er blevet beriget.
Dette eksempel kan man blandt andet opleve på Carolineparken i Varde, hvor frivillige borgere hjælpes ad med at køre rundt med kioskvognen.
”Vi er rigtig glade for det gode samarbejde, vi har med de mange frivillige,” fortæller souschef Susanne Meinertz på Carolineparken.
To af de borgere der hver bruger fritid og er med til at gøre en forskel, er Grete Madsen og Warny Sonne, henholdsvis kasserer og formand for kioskvognen.
”Jeg har været med siden årtusindeskiftet da min mor boede her,” fortæller Grete Madsen, som elsker at kunne gøre noget for andre.
Kioskvognen kører rundt blandt Carolineparkens beboere hver tirsdag eftermiddag og fredag formiddag. Kioskvognen er med til at forsøde beboernes hverdag, og der kan købes lidt blade, slik, øl, vand og snaps.
”Vi kan mærke at beboerne kan li det. De nyder at møde os og at kunne udveksle en frisk bemærkning,” fortæller Warny Sonne.
Overskuddet fra kioskvognen er øremærket.
”Vi bruger overskuddet på at forsøde tilværelsen lidt ekstra for beboerne. Det kan være at vi tager på en udflugt eller bestiller kylling og pommes frites i køkkenet. Mulighederne er mange,” slutter Grete Madsen.

Publiceret 28 June 2013 08:00