Holsted Speedway Klub er på jagt efter penge til etablering af et lysanlæg på Moldow Speedway Arena. Foto: Michael Schmidt

Holsted Speedway Klub er på jagt efter penge til etablering af et lysanlæg på Moldow Speedway Arena. Foto: Michael Schmidt

Lys over arenaen

Holsted Speedway Klub har søsat projekt lysanlæg

Holsted Speedway Klub har nedsat en projektgruppe, som skal sikre, at der etableres et lysanlæg på Moldow Speedway Arena – et projekt til i alt godt en million kroner.
“Det er mange penge, men hvis vi fortsat vil være med fremme både sportsligt og arrangementmæssigt, er det en nødvendig investering,” siger klubbens formand Rudi Steen Hansen, som selv sidder for bordenden i den nedsatte projektgruppe.
“Gruppen består udover folk fra klubben af fire lokale erhvervsfolk, som alle bidrager til projektet både arbejdsmæssigt og økonomisk,” fortæller klubformanden, som samtidig retter en tak til de fire erhvervsfolk, som er Preben Hansen (direktør Moldow A/S), Hans Kristian Kristiansen (direktør B. Schrøder A/S), Michael Schrøder (direktør Pro-Automatic A/S) samt Michael Nørgaard (direktør John Nørgaard Ribe ApS).
Men også Vejen Kommune har ydet et stort bidrag til projektet.
“Vejen Kommune har bakket flot op om projektet med et tilskud på næsten 400.000 kroner. Derfor er vi fortsat på jagt efter de sidste midler, men vi er overbevist om, at vi nok skal skaffe midlerne,” siger Rudi Steen Hansen.
Han og de øvrige klubfolk skal dog løbe stærkt, for planen er, at lysanlægget skal stå klar allerede den 30. august, hvor Holsted Speedway Klub står som arrangør af DM Finalen.

Publiceret 28 June 2013 10:15