Søren Løkke Juul modtager talentprisen Årets Franz torsdag den 4. juli.

Søren Løkke Juul modtager talentprisen Årets Franz torsdag den 4. juli.

Søren er Årets Franz

Det Bruunske Pakhus uddeler for anden gang talentpris og Det Bruunske legat

"Valget er faldet på det nye navn Indians."
Endnu en gang er det rytmiske spillested Det Bruunske Pakhus i Fredericia klar til at uddele deres talentpris "Årets Franz" sammen med Det Bruunske Legat. Talentprisen består af et legat på 25.000 kr. samt en statuette.
Juryen har valgt Søren Løkke Juul som modtager af Det Bruunske Legat. Begrundelsen lyder således:
"Enmandsbandet/projektet Indians alias Søren Løkke Juul er dansk sfærisk sangskrivning i absolut topklasse. Man drages ind i Indians stemningsfulde og drømmende univers, der virker magisk, men samtidigt nøgent og enkelt. Man fornemmer her et kæmpe talent med store internationale muligheder."
Udlandet kalder
Søren Løkke Juuls debutalbum udkom i starten af 2013 med flotte anmeldelser. Albummet er udgivet på det prestigefyldte britiske pladeselskab 4AD, der kontaktede Søren Løkke Juul efter at have hørt et nummer på Youtube. Pladekontrakten med 4AD har samtidig medført koncertturnéer for Indians i USA, Canada, Japan samt hele Europa.
Prisoverrækkelsen finder sted torsdag, den 4. juli, kl. 18 i festivalteltet ved Det Bruunske Pakhus i Fredericia – som et indslag i den årlige 6. juli Jazz- og Bluesfestival, hvor der er gratis entre. Alle er velkomne.

Publiceret 28 June 2013 11:00