Gaderne er i en sørgelig forfatning

Erik Midutzki, Gl Tinglevvej 11, Stubbæk, 6200 Aabenraa
Aabenraa kommune"s veje og gader er i en sørgelig forfatning ujævne og fulde af huller, det er sikkert vinterens spor der har sat sig.
For cirka en lille måneds tid siden ringede jeg til Aabenraa kommune og forespurgte hvornår der ville blive gjort noget ved disse vejhuller. Jeg talte med en sød og rar medarbejder, der fortalte mig at min henvendelse ville blive sat på en liste til videre behandling.
Så er mit spørgsmål: Hvor lang er den liste, hvorfor går man ikke igang med at reparere disse huller der er til fare for biler, motorcykler, knallerister og cyklister.
Hullerne bliver jo ikke mindre, nej de vokser sig større når der køres hen over dem.
Bilens sporing kan ødelægges, ligesom styre- og bærekugle kan blive ødelagt, og det kan gå hen og blive en rimelig stor mekanikerregning. Regningen bliver nok ikke betalt af kommunen?
Det undrer mig, selvom det selvfølgelig også er nødvendigt, at der i den sidste tid kun sker opmærkning af fodgængerfelter m.m.
Det er også på høje tid at lappe huller, kan man brænde ukrudt, kan man også varme hullerne op med en gasbrænder.
Lad mig til slut give et par eksempler på huller: Humlehaven, Borgmesterløkken, hjørnet Stegholt/Kallemosen, Rugkobbelkrydset, hjørnet Tøndervej/Kystvej, Gl Tinglevvej og mange flere.
Hvad der er amtsvej eller kommunevej, det findes der nok en plan over. Min lille bøn er: Kom i gang.

Publiceret 28 June 2013 11:00