Der blev arbejdet ihærdigt i musikhuset, og der venter publikum en fantastisk koncert på Kløften.

Der blev arbejdet ihærdigt i musikhuset, og der venter publikum en fantastisk koncert på Kløften.

KLØFTEN:

Zindy og Bobo er Kløften-klar

Torsdag knoklede SMUK og årets solister for at blive helt klar til Kløften

Af
Af Sven Møller

Lørdag klokken tolv er SMUK på Kløftens store scene sammen solisterne Zindy Laursen og Bobo Moreno. Som et led i en lang række perler på Kløften er dette samarbejde klart en af dem. Torsdag knoklede med hinanden på Louisevej torsdag for at sætte det sidste præg på musikken inden lørdagens optræden, og resultatet er prangende. Der er nerv. Der er energi. Frem for alt er der en særdeles høj grad af musikalsk vellyd.
"Jeg har sunget sammen med SMUK før," fortæller Bobo Moreno. Det er naturligvis anderledes end sædvanligt med et blæserorkester, men orkestret leverer varen. Det er så fint at synge med dem, for de mestrer hele bredden, som en sanger har brug for. Jeg glæder mig rigtigt meget ”.
I solisternes branche lyder det i øvrigt på vandrørene, at SMUK. Det er ikke så ringe endda. Sagt på jysk.
Zindy Laursen er ganske sangvinsk over samarbejdet.
"Jeg glæder mig rigtigt meget til samarbejdet. Personligt har jeg ikke sunget sammen med SMUK før, men glæder mig afsindigt. Jeg har hørt så meget om dem ikke mindst fra Bobo. Ham har jeg til gengæld sunget sammen med mange gange, så det er da tryghed," storkvidrer sanglærken.
Programmet er naturligvis bredt sammensat, men begge kunstnere er måske enige om, at når det fælles nummer, Ain´t no maunten high enough ruller over scenen, så sker der noget. På trods af hvilket vejr, der måtte komme. Her koger publikum.

null

Publiceret 28 June 2013 06:28