Billedkunstneren Nelli Grigorian (tv) og udstillingsleder Karen Skott Olsen i Aktivitetshuset i Karlslunde. Bag Nelli Grigorien ses maleriet

Billedkunstneren Nelli Grigorian (tv) og udstillingsleder Karen Skott Olsen i Aktivitetshuset i Karlslunde. Bag Nelli Grigorien ses maleriet "Det blødende Ararat".

Dansk-armensk maler udstiller i Karlslunde

UDSTILLING: Den dansk-armenske billedkunstner Nelli Grigorian fra Herfølge er hentet til Karlslunde, hvor hun udstiller 20 af sine flotte malerier.
Udstillingen varer frem til den 1. oktober og har til huse i Aktivitetshuset ved seniorbofællesskabet på Agergårdshaven i Karlslunde.
Det er udstillingsleder Karen Skott Olsen, der – sammen med Nelli Grigorian – har tilrettelagt udstillingen.
Aktivitetshuset huser mennesker hver eneste dag, og andelsboligforeningens seniorer har opbygget en lang række forskellige aktiviteter, der har base på stedet.
Får man ikke mulighed for at se udstillingen i Aktivitetshuset, så kan man i stedet se en del af Nelli Grigorians billeder på hendes hjemmeside www.grigorian.dk.
Nelli Grigorian ”vågnede” som billedkunstner for et halvt år siden, hvor hun for første gang turde vise sin righoldige produktion af malerier offentligt. Det skete ved folkeudstillingen i Borup Kulturhus, hvor Ameniens Ambassadør i Danmark i øvrigt også viste sin interesse for hendes billedkunst.
Hun har efterfølgende deltaget i flere udstillinger, og for nylig afsluttede hun sin 2. udstilling hos kunstforeningen ved pektinfabrikken – CP Kelco – i Lille Skensved.
Nelli Grigorian har mange ting på hjerte og mange budskaber, der skal ud af sjælen - så hun maler hele tiden. Temaerne har ofte udspring i hendes angst, sorg, glæde, håb og kærlighed fra tiden som armensk flygtning, hvor hun sammen med sin mand og 2 små børn fik stærke sjælelige oplevelser under turen fra Armenien til Rusland – til Polen og til Danmark, hvor familien tilbragte nogle år i et dansk asylcenter, inden de blev danske statsborgere.
At udtrykke sine sjælelige oplevelser gennem malerkunsten – er blevet en vigtig terapi for Nelli Grigorian.
pm

Publiceret 01 July 2013 14:00