Kasserer hos Invalideforeningen 1969, Ove Andresen.

Kasserer hos Invalideforeningen 1969, Ove Andresen.

Enige om sommer-banko

For første gang er foreningerne hos Fredericia Bankocenter klar til at spille banko hele sommeren

Af
Lars Saugbjerg

Fredericia Bankocenter, der netop er åbnet i nye, lyse og imødekommende lokaler i Nørrebrogade 16, byder i år på sommer-banko.
“For første gang er foreningerne blevet enige om at spille banko i sommerperioden. Jeg håber og tror på, at det bliver en succes,” lyder det fra Ove Andresen, kasserer hos Invalideforeningen 1969, som ejer Fredericia Bankocenter.
FDF's Støtteforening af 1994, FFF Oldsboys Støtteforening og Drop in Bingo lejer sig ind hos Fredericia Bankocenter.
“Mange af vores spillere er ikke på ferie - og de skal da ikke undvære banko om sommeren. Banko er i øvrigt for alle - også turister. Hvis vejret er dårligt, er banko en billig, indendørs fornøjelse,” fastslår Ove Andresen, der tilføjer, at billigste spil koster 10 kr.
“Så spiller man faktisk om 65 gevinster. Det kan lade sig gøre... Men i snit betaler en bankospiller vel omkring 150 kr. for en hel aften.”
Sommeren igennem er der banko tirsdag, onsdag og søndag kl. 18.45. Duk op senest kl. 18.30.
“Der kommer folk allerede kl. 17, når vi åbner dørene. Der er et stort socialt samvær. Nye spillere er naturligvis meget velkomne, og vi skal nok sætte folk ind i, hvordan spillet foregår,” siger kasseren, der bemærker, at flere unge er begyndt at spille banko.
“Især kvinder i tyverne. måske holder de en friaften, når mændene er til fodbold,” smiler Ove Andresen.


Publiceret 01 July 2013 07:00