Delphin Tshiembe. (Arkivfoto: JCJ).

Delphin Tshiembe. (Arkivfoto: JCJ).

HB Køge sikrer sig Delphin Tshiembe

Af
Per Møller

FODBOLD: HB Køge og den nytilkomne midtbanespiller Delphin Tshiembe, der senest har spillet i HIK, har nu fået papirer på hinanden.
Den unge Delphin Tshiembe, som fylder 22 år om et par uger, har trænet med i HB Køge den seneste uge, hvor han har imponeret så meget at parterne nu har indgået en kontrakt for de næste to sæsoner.
- Jeg glæder mig til at blive en del truppen i HB Køge. Jeg forventer, at jeg i HB Køge kommer til at lære en masse til kamp og træning. Der er stor forskel på at spille i første og anden division, da tempoet i første division er meget højere, men jeg vil træne hårdt for at få træneren til at kigge min vej i forhold til at starte inde, siger Delphin Tshiembe til www.hbkoge.dk.
I HB Køge har man længe haft et godt øje til den målfarlige midtbanespiller, der i seneste sæson scorede seks mål for HIK i 2. Division, hvor han har været en stor profil.
- Delphin er en rigtig spændende spiller. Han er fysisk stærk og har god teknik. Vi opdagede ham i vores pokalkamp mod HIK sidste efterår, og har fulgt ham siden. Han har spillet på et meget højt niveau. Delphin har mål i støvlerne og et dejligt spark, og vi er sikre på at han bliver en gevinst for os, siger HB Køges sportsdirektør Per Rud.
HB Køges træningskamp mod FC Vestsjælland på fredag den 5. juli er rykket en halv time frem, og spilles kl. 15.30 på SEAS NVE Park.

Publiceret 01 July 2013 17:15