De tre DM-svømmere fra HSK! Fra venstre er det Julie, Rune og Jonas.

De tre DM-svømmere fra HSK! Fra venstre er det Julie, Rune og Jonas.

Haderslev har tre svømmere klar

Jonas Rohwedder, Rune Holm Skovby og Julie Oxenvad har kvalificeret sig til årets største svømmemesterskab – De Danske Mesterskaber på langbane. Mesterskabet afholdes i den kommende uge i Bellahøj Svømmestadion i København

Cheftræner Johan Seistrup udtaler ”Mesterskabet er årets højdepunkt og hele den danske svømmeelite vil være samlet ved dette mesterskab. Det betyder bl.a. at Danmarks største svømmestjerner Lotte Friis og Jeanette Ottesen deltager. Så det er et rigtig flot og skrapt felt af alle de bedste danske svømmere de 3 Haderslev svømmere har kvalificeret sig til.”
De tre svømmere stiller til start 15 gange i løbet af mesterskabet. Udover en masse personlige rekorder er målet ligeledes at de 3 svømmere kommer i finalen i et eller flere af de løb de deltager i. I forhold til de anmeldte tider ser det ud til at Julie Oxenvad vil være det bedste bud på finale-deltagelse for Haderslev Svømmeklub ved mesterskabet.
En god afslutning på en god svømmesæsonen I sidste weekend deltog 6 HSK-svømmere ved De Danske Årgangsmesterskaber på langbane i Holstebro. Emil Knudsen, Frederik Oxenvad, Kasper Petersen, Magnus S. Berg, Thomas S. Christiansen og Viktor Kristensen klarede sig rigtig flot blandt landets bedste årgangssvøm-mere. Det blev til mange personlige rekorder men det var dog ikke nok til medaljer ved mester-skabet.
Når den sidste finale er svømmet ved De Danske Mesterskaber på lørdag d. 6. Juli kan cheftræner Johan Seistrup og hans dygtige svømmere se tilbage på en rigtig god sæson hvor mange af årets målsætninger er opnået.
Efter en velfortjent sommerferie starter træningen op igen først i august måned.

Publiceret 01 July 2013 07:00