Home butikken i Haderslev har et års fødselsdag i dag.

Home butikken i Haderslev har et års fødselsdag i dag.

Hip, hip hurra home Haderslev

I dag fejrer Hjalmar Moritz og Hans Plesner Drud et års fødselsdag som indehavere af home-forretningen i Haderslev. Meget er sket i løbet af det første år Tiden flyver af sted, når man morer sig

Det kan Hjalmar Moritz og Hans Plesner Drud skrive under på. Siden de overtog home-forretningen i Haderslev for snart et år siden, er der sket mange fremskridt.
I december holdt home-forretningen flyttedag til nye, flotte lokaler på Storegade 37 – i et af byens mest synlige og trafikkerede kryds.
Og den første februar blev der holdt reception for at fejre det første halve år og sige tak for en meget varm modtagelse fra både boligejere, boligkøbere og samarbejdspartnere.
I løbet af året er der sket en udvidelse af personalet i home Haderslev, der ud over de to indehavere også tæller ejendomsmægler Gitte Vallebæk Jensen.
Mette Iversen, der er fra finansøkonomstudiet, har således været med på teamet siden februar og gjort det muligt for home Haderslev at hæve serviceniveauet endnu en tand over for både købere og sælgere.
Og endelig kom Google indenfor her i foråret og satte home-forretningen på 'verdenskortet', så man nu kan tage en virtuel rundtur i home-forretningen i Storegade.
De 'nye' indehavere af home-forretningen i Haderslev er tilfredse med deres første år.
"Det var en lang vinter at komme igennem – også for boligmarkedet – men maj har været exceptionel god, og de gode takter holder sig her i juni. Der skal arbejdes hårdt for hvert eneste salg, men det gør vi gerne. Så er det ekstra sjovt, når det lykkes," fortæller Hans Plesner Drud, der sammen med sine kolleger har formået at udbygge homes markedsandel markant i det forgangne år.
"I løbet af det år der er gået, har vi fordoblet antallet af boliger til salg, så vi nu har cirka 120 ejendomme til salg – samtidig med at vi selvfølgelig har fået solgt en række boliger," forklarer Hjalmar Moritz.
I løbet af det seneste år har det samlede udbud af huse til salg i Haderslev kommune dog holdt sig ret konstant på lige over 600. Ved udgangen af maj var der præcis lige så mange ejendomme til salg som for et år siden, viser de seneste tal fra boligsiden.dk.
"Priserne er fortsat under pres, og der bliver også forhandlet hårdt om priserne, men salgstiderne er så småt på vej ned, og tingene går den rigtige vej. Vi oplever, at folk er begyndt at tro lidt mere på boligmarkedet," fortæller home-mægleren, og det mener han også, der er god grund til."
”Lige nu er det, blandt andet pga. den ekstremt lave rente, billigt at realisere sin drøm om en ejerbolig. Faktisk er det ikke set billigere siden 1995, og det er gået op for mange – ikke mindst de såkaldte førstegangskøbere," supplerer Hans Plesner Drud og henviser til den såkaldte boligbyrde.
"Boligmarkedet er på rette vej, og det er vi også,” slutter Hans Plesner Drud.

Publiceret 01 July 2013 11:00