Foreningens udvalgsmedlemmer er glade for, at Rødekro Jagtforening har stillet sit område på Lunderup Markvej til rådighed.

Foreningens udvalgsmedlemmer er glade for, at Rødekro Jagtforening har stillet sit område på Lunderup Markvej til rådighed.

Krolf i Rødekro er godt i gang

Af
Mette Henriksen

Ældre Sagen i Rødekro har tilbudt Krolf som aktivitet i et stykke tid, og foreningen er nu oppe på 37 medlemmer. Der er dog stadig plads til flere. Foreningen har lånt Rødekro Jagtforenings klubhus og område på Lunderup Markvej 3.
"Her er der helt ideelle forhold. Læ og fred og ro til at spille. Der er plads til to baner med 12 huller til hver bane. Her er også plads til 3. halvleg i klubhuset, hvor verdens situationen ordnes efter spillet," fortæller Flemming Cornelsen fra Rødekro.
Der bliver spillet hver onsdag og torsdag formiddag fra kl. 9.30 og igen fra kl. 13.30. Så hvis man har lyst til at prøve eller bare kigge på er man velkommen.
Som i en hver anden forening, har også Ældre Sagens krolfhold en håndfuld ildsjæle, der sørger for baneopstilling og alt det andet praktiske omkring spillet. Udvalget består af formand Svend Luff og de fire udvalgsmedlemmer Egon Sørensen, Laurids Petersen, Poul Erik Petersen og Alida Jørgensen.

Publiceret 01 July 2013 14:00