Markfoged på kontrakt

Den 23-årige målmand Mads Markfoged har imponeret den sportslige ledelse

FC Fredericia har sikret sig målmand Mads Markfoged frem til den 31. december 2015. Det glæder direktør Stig Pedersen, at klubben nu råder over tre dygtige keepere.
"Mads Markfoged har gjort det så godt til træning og i træningskampene, at vi er blevet overbeviste om, at han skal være en del af planerne i FC Fredericia de næste to et halvt år," siger direktør Stig Pedersen.
Selv glæder Mads Markfoged sig over, at han igen ser frem til at give sin udvikling et boost med fuldtidsprofessionel fodbold.
"Det bliver dejligt, at jeg igen kan koncentrere mig om at spille fodbold og ikke skulle passe et arbejde ved siden af. Jeg tog til Middelfart for at spille kampe og udvikle mig, og jeg er sikker på, at jeg med mere træning også kommer til at rykke mig meget i FC Fredericia," fortæller Mads Markfoged, der håber, at han kan tilspille sig pladsen mellem stængerne.
"Jeg synes, det er en meget lige kamp mellem Jakob Køhler og jeg, så jeg håber på, at jeg kan få chancen. Men først skal jeg lige falde til og finde min plads i hierarkiet. Det er første gang, at jeg starter i en klub, hvor jeg ingen kender," siger han.
Mads Markfoged glæder sig til at komme i gang sammen med resten af holdet og den nye cheftræner i morgen.
Tidligere klubber: AC Horsens, Silkeborg IF, Middelfart Fodbold, FC Fyn.

Publiceret 01 July 2013 14:00