Casper Toftholm.

Casper Toftholm.

Ny planchef i Køge

KØGE: Cand.techn.soc. Casper Toftholm er ansat som ny Planchef i Køge Kommune. Casper Toftholm kommer fra en stilling som chef for Center for Udvikling i Faxe Kommune.
Casper Toftholm er 39 år og bosiddende i Haslev. Han har de sidste 12 år haft forskellige stillinger i Faxe Kommune indenfor plan- og byggeområdet, heraf de 9 år som leder. Han er i gang med en Master i Public Governance ved CBS. Han er gift med Maiken, som er daginstitutionsleder og sammen har de 4 drenge.
Casper Toftholm glæder sig til jobskiftet og lægger især vægt på, at han i Køge bliver en del af de mange store projekter i en kommune, der arbejder aktivt for udvikling. Ligeledes ser han frem til at lære en spændende geografi og kultur at kende - og at blive en del af en organisation og forvaltning med dygtige og inspirerende medarbejdere.
I Køge Kommune afløser han 65-årige Peter Tuxen, som stopper den 1. december. Casper Toftholm tiltræder 1. september, og der er derved mulighed for en god overdragelse af de mange store byudviklingsprojekter, som Køge Kommune er i gang med.
Det handler bl.a. om det store Køge Kyst-projekt, etablering af ny station på den nye København-Ringsted-bane, etablering af det nye Universitetssygehus i Køge og et nyt uddannelsesCampus-område.
pm

Publiceret 01 July 2013 12:00