Fødselaren Rie Jørgensen med sine billeder - det er de tre i midten på staffeliet. Foto: René Holm

Fødselaren Rie Jørgensen med sine billeder - det er de tre i midten på staffeliet. Foto: René Holm

Ries kunst blev vel modtaget

De tre værker fik man fine ord med på vejen - og så blev der sunget opera-fødselsdagssang

Af
Peter Rasmussen

Du kan sikkert huske, at have læst om Rie Jørgensen her i avisen for to uger siden. Den 30-årige mor fra Vojens, der skulle udstille sine billeder for allerførste gang.
Med 78 udstillende kunstnere, kunne man godt forvente en vis tilstrømning af gæster til ferniserinegn på Comwell i Middelfart. Men det kom nok alligevel som en overraskelse for de fleste, at der kom hen ved 400 gæster. Ihvertfald for Rie:
"Det var ærlig talt lidt surealistisk, at stå der og se sine egne billeder side om side med et utal af andre. Men også sjovt se, hvor forskelligt temaet "Du danske sommer" blev fortolket," fortæller Rie, der fik lidt sommerfugle i maven før det hele gik løs:
"Jeg tænkte godt nok på om mine billeder var gode nok, men det gik over efterhånden som jeg fik nogle positive og søde kommentarer fra gæsterne," fortæller hun og fortsætter:
"Og hvem kan lige prale af, at operachefen fra Den Fynske Opera - samt et par hundrede andre - har sunget fødselsdagssang for én? Det var noget som arrangøren af udstillingen overraskede mig med."

Publiceret 01 July 2013 14:30