Formand for Rishøj Boldklub, Martin Grebak. (Arkivfoto. JCJ).

Formand for Rishøj Boldklub, Martin Grebak. (Arkivfoto. JCJ).

Rishøj trak nitten

For anden gang skal Rishøj spille i 2. Division Vest når der i august fløjtes op til en ny sæson.

Af
Per Møller

FODBOLD: Rishøj Boldklub trak - sammen med HIK - nitten, da der i dag, mandag på DBU's kontor blev trukket lod om hvilke to klubber øst for Storebælt der skal have fornøjelsen at spille i 2. Division Vest i den kommende sæson 2013/14.
Det er anden gang Rishøj må se i øjnene, at en sæson byder på 14 ture over bæltet. Rishøj var nemlg også i 2. Division Vest i klubbens debutsæson i Danmarksturneringen, 2010/11.
Rishøjs formand Martin Grebak var til stede da der blev trukket lod - og han kunne se Rishøj komme først op af hatten, efterfulgt af HIK.
- Det er naturligvis ærgerligt at vi igen skulle ryge i vestkredsen, men vi må tage det som det kommer. Det er del af gamet, siger Martin Grebak til Lørdags-Avisen.

Økonomisk er det også en bekostelig affære at skulle 14 gange over Storebælt.
- Jeg tror det kostede os i omegnen af 100.000 kroner sidst vi var i vestkredsen, så det bliver nok nogenlunde samme udgift denne gang. Divisionsforeningen giver tilskud til de to klubber der skal i vestkredsen, men det er jo ikke nok til at dække alle udgifter, siger Martin Grebak, der også skal i gang med, i samarbejde med den sportslige afdeling, at tage en snak med spillerne hvad de siger til de kommende udfordringer.
Den nye sæson byder på ture til bl.a. FC Blokhus i Jetsmark i Vendsyssel, Thisted FC, Ringkøbing, FC Sydvest i Tønder, Brabrand IF, Næsby, FC Svendborg og Aarhus Fremad.

Publiceret 01 July 2013 17:15